0487-745003

Leren waar en wanneer je wilt met een Online Leerplatform

4 oktober 2023 \ Van Kraaij Educatie \ door Inja Pater

Leren waar en wanneer je wilt met een online leerplatform Investeren in een permanente leercultuur is erg belangrijk als je wil werken aan een duurzaam personeelsbeleid. Online leerplatforms bieden een flexibele en effectieve manier voor medewerkers om nieuwe vaardigheden te verwerven en kennis uit te breiden. In deze blogpost zullen we de voordelen van leerplatforms.. Meer lezen

Leren waar en wanneer je wilt met een online leerplatform

Investeren in een permanente leercultuur is erg belangrijk als je wil werken aan een duurzaam personeelsbeleid. Online leerplatforms bieden een flexibele en effectieve manier voor medewerkers om nieuwe vaardigheden te verwerven en kennis uit te breiden. In deze blogpost zullen we de voordelen van leerplatforms bespreken en hoe je zelf een online leerplatform kunt laten maken bij Van Kraaij Educatie.

Wat is een online leerplatform?

Een online Academy is een digitale omgeving waar je toegang hebt tot educatief materiaal. Ons online leerplatform heeft geen stoffig imago met allerlei e-learnings die lang duren. Ons leerplatform staat vol met verschillende soorten leeractiviteiten zoals korte microlearnings, podcasts en quizen. Het stelt je in staat om te leren via de computer of via de telefoon, vaak op je eigen tempo. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel individuen als organisaties die hun personeel willen bijscholen.

Voordelen van een online leerplatform

Flexibiliteit
Een van de meest opvallende voordelen van leerplatforms is de flexibiliteit die ze bieden. Je kunt leren waar en wanneer je maar wilt, of het nu thuis, op kantoor of onderweg is. Leren en ontwikkelen kan ook voor vijf minuten per dag, door middel van korte leeractiviteiten. 

Toegang tot diverse cursussen
Online leerplatforms bieden een breed scala aan cursussen en onderwerpen, van technische vaardigheden tot persoonlijke ontwikkeling. Dit stelt je in staat om je kennis op verschillende gebieden uit te breiden en aan te passen aan je behoeften. Zie het als Netflix en verdiep je in playlists met verschillende thema’s.

Kostenbesparing
Het volgen van online cursussen is vaak kosteneffectiever dan traditionele klassikale training. Je bespaart op reiskosten en kunt leren zonder extra studieboeken aan te schaffen. Een online leerplatform is compact. Alle verschillende leeractiviteiten zijn binnen handbereik of kunnen ingesteld worden per vakgebied, functie of team.

Blended Learning
Een online academy maakt blended learning mogelijk, waarbij je (ook als docent) online en offline leermethoden kunt combineren. Dit zorgt voor een nog effectievere leerervaring. Zo kan individueel leren ook in combinatie zijn met klassikaal leren.

Begin vandaag!

Begin vandaag nog met leren waar en wanneer je maar wilt. Ontdek de wereld van mogelijkheden die online leren biedt en investeer in je eigen groei en ontwikkeling. Wil je je eigen leerplatform voor jouw bedrijf opzetten? Van Kraaij Educatie maakt een online academy die perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen, met de mogelijkheid om eigen leeractiviteiten uit te werken voor jouw personeel. Vraag een demo aan of bekijk financieringsmogelijkheden.

Blijf op de hoogte