0487-745003

Leerplatform & App

Een gepersonaliseerde online leeromgeving voor jouw organisatie

Leerplatform & App

Een gepersonaliseerde online leeromgeving voor jouw organisatie

Gratis trainingen voor jouw bedrijf?

Bekijk hier alle mogelijkheden!

De voordelen van de online Academy

De online leeromgeving is in de huisstijl van jouw organisatie te maken zodat (nieuwe) medewerkers direct een feeling krijgen met jouw organisatie. 

Een startklare omgeving, gevuld met relevante content en de mogelijkheid om eigen trainingen en/of zelfstudie te ontwikkelen.

Relevante trainingen toebedelen aan verschillende afdelingen binnen jouw bedrijf. Inzicht in statistieken en voortgang van online lerende medewerkers. 

Permanente ontwikkeling stimuleren

Een trainingsprogramma zorgt voor tijdswinst en een positieve verandering binnen de bedrijfscultuur. Door permanente educatie te faciliteren is de ontwikkeling van hardskills (bijvoorbeeld leren werken in bepaalde programma’s) en softskills (bijvoorbeeld communiceren, samenwerken en timemanagement) voor jouw medewerkers binnen handbereik.

Een kleine greep uit ons aanbod
Jouw eigen online academy

Wil je weten hoe jouw Academy eruit kan zien? Vraag een demo aan! Tijdens deze demo houden we een korte kennismaking en laten we de mogelijkheden van het platform zien. Je krijgt inloggegevens waarmee je rond kunt kijken in de Van Kraaij Academy.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.