0487-745003

Even voorstellen… Ryan Vieth

12 oktober 2022 \ Van Kraaij Educatie \ door Shanna van Rossum

In deze rubriek stellen we je aan een van onze medewerkers, docenten of bijlesgevers voor. Deze keer stellen we je voor aan Ryan Vieth, nieuwe docent Engels bij Van Kraaij Educatie. Vertel wat meer over jezelf Ryan! Mijn naam is Ryan Vieth, ik ben 27 jaar en woon in Utrecht. Sinds 2014 ben ik werkzaam.. Meer lezen

In deze rubriek stellen we je aan een van onze medewerkers, docenten of bijlesgevers voor. Deze keer stellen we je voor aan Ryan Vieth, nieuwe docent Engels bij Van Kraaij Educatie.

Vertel wat meer over jezelf Ryan!

Mijn naam is Ryan Vieth, ik ben 27 jaar en woon in Utrecht. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Defensie. In deze periode heb ik mijzelf mogen ontwikkelen in het geven van leiding en instructie, waar ik mijn passie in heb gevonden. In mijn vrije tijd sport ik graag, spendeer ik tijd met vrienden en vind ik het leuk om zoveel mogelijk te reizen.

Hoe begon jouw avontuur bij Van Kraaij Educatie?

Door mijn Nederlandse/Britse nationaliteit en mijn tweetalige opvoeding had ik in 2017 besloten om de opleiding ‘Teaching English as a Foreign Language Cambridge (TEFL)’ te volgen. Na het behalen van mijn deeltijdstudie Bedrijfskunde zocht ik een nieuwe uitdaging waarbij ik mijzelf kon blijven ontwikkelen en ik mijn passie voor lesgeven kon uitbreiden.

Wat kenmerkt jouw manier van lesgeven?

Door in de voorbereiding een sterke didactische analyse te maken en hier tijdens de les flexibel mee om te gaan zorg ik ervoor dat eenieder zichzelf kan ontwikkelen in zijn/haar leerbehoeftes. Ik vind het belangrijk dat studenten zich op hun gemak voelen door een veilige leeromgeving te creëren.

Hoe motiveer je cursisten?

Door mijn eigen enthousiasme en goed te luisteren naar elk individu probeer ik iedereen op zijn/haar eigen manier te motiveren. Humor en laagdrempeligheid vind ik erg belangrijk. Ook denk ik graag ‘out-of-the-box’ om lesstof op een leukere en interactievere manier te behandelen.

Het leukste aan lesgeven..

Het leukste aan lesgeven is wanneer ik zie dat studenten zich ontwikkelen en hier plezier in hebben. Ik zal altijd proberen om de studenten met een glimlach en voldoening het leslokaal te laten verlaten.

Geschreven door

Shanna van Rossum

Gerelateerde berichten
Deel dit bericht

Blijf op de hoogte