0487-745003

Even voorstellen… Denise de Reuver

27 juni 2022 \ Blogs \ door Denise de Reuver

In deze rubriek stellen we je aan een van onze medewerkers, docenten of bijlesgevers voor. Deze keer stellen we je voor aan Denise de Reuver, vanaf vandaag Financial Controller voor Van Kraaij Educatie, TopTutors, De Bogerd en het Agora Theater. Vertel wat meer over jezelf Denise! Hi! Mijn naam is Denise de Reuver en ik.. Meer lezen

In deze rubriek stellen we je aan een van onze medewerkers, docenten of bijlesgevers voor.

Deze keer stellen we je voor aan Denise de Reuver, vanaf vandaag Financial Controller voor Van Kraaij Educatie, TopTutors, De Bogerd en het Agora Theater.

Vertel wat meer over jezelf Denise!

Hi! Mijn naam is Denise de Reuver en ik woon in Druten. Per juli zal ik het van Kraaij Educatie team gaan versterken als Junior Financial Controller.

Hoe begon jouw avontuur bij Van Kraaij Educatie?

In 2015 heb ik stage gelopen bij Bart voor mijn toenmalige opleiding. Ik heb het hier toen zó naar mijn zin gehad dat ik nu heb besloten terug te komen. Tussentijds ben ik werkzaam geweest als Assistent Accountant, en erachter gekomen dat het financiële in de bedrijven mij toch meer ligt.  Ik heb er erg veel zin in!  Mijn werkzaamheden zullen voor zowel van Kraaij Educatie, de Bogerd, Agora Theater en TopTutors zijn. We treffen elkaar dus wellicht!

 

Geschreven door

Denise de Reuver

Gerelateerde berichten
Gerelateerd aanbod
Deel dit bericht

Blijf up-to-date met
onze nieuwsbrief!