0487-745003

Even voorstellen… Elaine Vieth

20 december 2021 \ Van Kraaij Educatie \ door Elaine Vieth

In deze rubriek stellen we je aan een van onze medewerkers, docenten of bijlesgevers voor. Deze keer stellen we je voor aan Elaine Vieth, docente Engels bij Van Kraaij Educatie. Vertel wat meer over jezelf Elaine! “Ik ben geboren in Birmingham, Engeland. In 1989 heb ik mijn man in Australië leren kenen en ben in.. Meer lezen

In deze rubriek stellen we je aan een van onze medewerkers, docenten of bijlesgevers voor.

Deze keer stellen we je voor aan Elaine Vieth, docente Engels bij Van Kraaij Educatie.

Vertel wat meer over jezelf Elaine!

“Ik ben geboren in Birmingham, Engeland. In 1989 heb ik mijn man in Australië leren kenen en ben in dezelfde jaar naar Nederland verhuisd.  Mijn passie is reizen en van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt.  Sinds 2009 werk Ik als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel en geef ik ook Engelse les op Schiphol aan mensen die in de luchtvaart willen werken.”

Hoe begon jouw avontuur bij Van Kraaij Educatie?

“Een aantal jaren geleden heb ik een Duitse cursus via Van Kraaij Educatie gevolgd. Toen ik in 2019 besloot om meer Engelse les te willen geven heb ik een open sollicitatie brief naar Van Kraaij Educatie gestuurd. Na een leuk gesprek ben ik aangenomen als Engelse docent.”

Wat kenmerkt jouw manier van lesgeven?

“Les geef ik met veel enthousiasme en humor. Ik geef veel aandacht aan het spreken van Engels maar natuurlijk ook de nodige uitleg van grammatica.”

Hoe motiveer je cursisten?

“Tijdens de les vertel ik ze over de gekke fouten die ik de afgelopen jaren in Nederland heb gemaakt. Dit stelt ze op hun gemak waardoor ze ook fouten durven te maken en tijdens de les meer interactie met mij en de andere cursisten hebben.”

Het leukste aan lesgeven..

“Het leukste aan lesgeven is te zien hoe mensen in een aantal weken meer vertrouwen krijgen om Engels te spreken en hoe ze gedurende de cursus hun Engels verbeteren. Ik ben echt een mensen mens en ik geniet van de interactie met de verschillende cursisten.”

Geschreven door

Elaine Vieth

Gerelateerde berichten
Gerelateerd aanbod
Deel dit bericht

Blijf up-to-date met
onze nieuwsbrief!