0487-745003

Even voorstellen… Roxy van den Hater

11 november 2021 \ Van Kraaij Educatie \ door Shanna van Rossum

In deze rubriek stellen we je aan een van onze medewerkers, docenten of bijlesgevers voor. Deze keer stellen we je voor aan Roxy van den Hater, vanaf januari 2022 werkzaam als Junior Accountmanager bij Bij Van Kraaij Educatie. Mijn naam is Roxy van den Hater, per januari 2022 zal ik Van Kraaij Educatie gaan versterken.. Meer lezen

In deze rubriek stellen we je aan een van onze medewerkers, docenten of bijlesgevers voor.

Deze keer stellen we je voor aan Roxy van den Hater, vanaf januari 2022 werkzaam als Junior Accountmanager bij Bij Van Kraaij Educatie.

Mijn naam is Roxy van den Hater, per januari 2022 zal ik Van Kraaij Educatie gaan versterken als (Junior) Accountmanager. Met ervaring op het gebied van coaching, opleidingen en sales heb ik zin om mijn kennis verder uit te breiden en sta ik te popelen om met jullie in contact te komen. Hopelijk treffen we elkaar snel!  

Blijf up-to-date met
onze nieuwsbrief!