0487-745003

Even voorstellen… Nelly de Kinkelder

13 januari 2022 \ Van Kraaij Educatie \ door Nelly de Kinkelder

In deze rubriek stellen we je aan een van onze medewerkers, docenten of bijlesgevers voor. Deze keer stellen we je voor aan Nelly de Kinkelder, loopbaancoach bij Van Kraaij Educatie. Vertel wat meer over jezelf Nelly! “Ik ben geboren in Huissen, getogen in Beek – Berg en Dal bij Nijmegen. Ik woon sinds 2013 in.. Meer lezen

In deze rubriek stellen we je aan een van onze medewerkers, docenten of bijlesgevers voor.

Deze keer stellen we je voor aan Nelly de Kinkelder, loopbaancoach bij Van Kraaij Educatie.

Vertel wat meer over jezelf Nelly!

“Ik ben geboren in Huissen, getogen in Beek – Berg en Dal bij Nijmegen. Ik woon sinds 2013 in Beneden-Leeuwen. Tussen Beek en Beneden-Leeuwen heb ik in Brabant en Utrecht gewoond. Ik ben afgestudeerd aan de Pedagogische Academie in Nijmegen (HAN) als leerkracht primair onderwijs. Aansluitend heb ik een tijd gewerkt als invalleerkracht in de regio Nijmegen en naderhand een loopbaanswitch gemaakt naar de uitzendbranche als vestigingsmanager/ intercedent. 7 jaar verder een switch naar het Arbeidsbureau, wat later is veranderd naar Centrum voor Werk & Inkomen en het UWV-werkbedrijf. Ik werkte hier ik als adviseur, consulent PV en werkcoach. Ik had contacten met bedrijven, werkenden en werkzoekers.”

Hoe begon jouw avontuur bij Van Kraaij Educatie

“In 2021 ben ik met Van Kraaij Educatie in contact gekomen en heb ik een e-learning ontwikkeld voor de arbeidsmarkt: ‘hoe kun jij met een ‘plan-de-campagne’ of te wel een ‘arbeidsmarktcampage’ met succes je wensbaan bemachtigen!’

In 2022 ga ik, samen met andere loopbaancoaches uit de regio, bij Van Kraaij Educatie loopbaanadviezen geven en individuele coaching uitvoeren in het kader van “NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk.
Hier heb ik veel zin in!”

Wat kenmerkt jouw manier van lesgeven?

“Ik heb graag interactie met mensen in een training. Cursisten mogen zich op hun gemak voelen en in een goede sfeer hun kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. Ik vind een opbouwende kijk op de zaak belangrijk.”

Hoe motiveer je cursisten?

“Uitgangspunt voor mij zijn de vraag en ontwikkelpunten van cursisten. Ik luister en met de kennis en ervaring die ik van de arbeidsmarkt in huis heb, kan ik de juiste stappen aangeven. Dit doe ik vanuit positiviteit, een realistische en optimistisch blik richting toekomst.

Het leukste aan lesgeven

“Wat ik het leukste vind aan lesgeven is dat ik een deel mag zijn van de persoonlijke ontwikkeling van de cursisten en als ik constateer dat de cursisten stappen hebben gezet.”

Geschreven door

Nelly de Kinkelder

Gerelateerde berichten
Gerelateerd aanbod
Deel dit bericht

Blijf op de hoogte