0487-745003

Waarom je een Cursus zou moeten volgen bij Van Kraaij Educatie

21 september 2023 \ Van Kraaij Educatie \ door Shanna van Rossum

Waarom Je Een Cursus Zou Moeten Volgen bij Van Kraaij Educatie Ben je op zoek naar mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen? Als particulier of zakelijke klant? Wil je jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Van Kraaij Educatie aan het juiste adres! Ons cursusbureau biedt zowel lokale opties.. Meer lezen

Waarom Je Een Cursus Zou Moeten Volgen bij Van Kraaij Educatie

Ben je op zoek naar mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen? Als particulier of zakelijke klant? Wil je jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Van Kraaij Educatie aan het juiste adres! Ons cursusbureau biedt zowel lokale opties in Druten als online cursussen aan, zodat je kunt leren op een manier die bij jou past.

Lokale cursussen

Als je de voorkeur geeft aan klassikaal onderwijs en persoonlijke begeleiding, dan kun je bij ons terecht in Druten. Onze lokale cursussen worden gegeven door ervaren docenten en bieden een interactieve leeromgeving om je vaardigheden te verbeteren. Woon je niet in de buurt? Dan hebben we ook online cursussen welke te volgen zijn via Teams.

Jouw bedrijf naar een hoger niveau

Houd je medewerkers betrokken en gemotiveerd door te voorzien in relevante opleidingsbehoeften. Zowel je medewerkers als de organisatie plukken hier de vruchten van. Meer betrokken medewerkers, meer tevreden collega’s, wat resulteert in bevordering van het bedrijf. Ontdek welke trainingen op maat wij hebben voor jouw medewerkers. Dit is zelfs volledig gesubsidieerd mogelijk met de SLIM subsidie.

Bijlessen

Naast cursussen voor volwassenen, bieden we ook bijles voor kinderen op alle niveaus, van het basisonderwijs tot het vervolgonderwijs. Als ouder wil je het beste voor je kind, en bijles kan helpen om moeilijke vakken beter te begrijpen en schoolresultaten te verbeteren.

Loopbaanadvies en coaching

Bij Van Kraaij Educatie gaat het niet alleen om leren, maar ook om groeien. We bieden loopbaanadvies en coaching aan om je te helpen ontdekken waar je sterke punten liggen en welke stappen je kunt zetten om je carrière te verbeteren.

Kortom, Van Kraaij Educatie is de plek waar je kunt blijven leren en groeien. Of je nu een cursus of een  e-learning wilt volgen, bijles nodig hebt voor je kind, of loopbaanadvies wilt ontvangen, wij staan voor je klaar om je te helpen naar een hoger niveau te komen. Investeer in jezelf en ontdek de mogelijkheden die Van Kraaij Educatie te bieden heeft!

Blijf op de hoogte