0487-745003

Samen naar een hoger niveau in 2022!

21 november 2021 \ Van Kraaij Educatie \ door Shanna van Rossum

Investeer in de ontwikkeling van jezelf en je medewerkers. Door subsidies nu financieel extra aantrekkelijk! Meld je aan op het interesseformulier. Wij houden je op de hoogte en sturen je de brochure zodra deze beschikbaar is. Een Leven Lang Ontwikkelen De arbeidsmarkt verandert. Banen verdwijnen en daar komen weer andere banen voor terug. Om goed.. Meer lezen

Investeer in de ontwikkeling van jezelf en je medewerkers. Door subsidies nu financieel extra aantrekkelijk! Meld je aan op het interesseformulier. Wij houden je op de hoogte en sturen je de brochure zodra deze beschikbaar is.

Een Leven Lang Ontwikkelen
De arbeidsmarkt verandert. Banen verdwijnen en daar komen weer andere banen voor terug. Om goed inzetbaar te blijven, moeten mensen zich blijven ontwikkelen. En ook als bedrijf is leren en ontwikkelen belangrijk: zo blijf je wendbaar en concurrerend.

Uit onderzoek blijkt dat werknemers zich steeds minder betrokken voelen bij hun werk. De belangrijkste redenen hiervoor zijn het gemis van betekenisvol werk en welzijn op de werkplek. Nu is dus meer dan ooit het juiste moment voor werkgevers om in gesprek te gaan met hun werknemers over talenten, ambities, drijfveren, leerdoelen en toekomstplannen.

Continu leren en ontwikkelen is van grote invloed op de duurzame inzetbaarheid en de betrokkenheid van personeel. Dit zorgt voor positieve resultaten en voorkomt ziekteverzuim.

Vertrouwen, betekenisvol werken en persoonlijke ontwikkeling zijn de sleutel tot een waardevolle en langdurige samenwerking. Kortom: “Samen naar een hoger niveau!” Laat als werkgever zien dat jouw werknemers ertoe doen en je ze ondersteunt bij hún Leven Lang Ontwikkelen!

Unieke samenwerking tussen werkgevers en werknemers
Een samenwerking tussen Ondernemend Maas en Waal (OMW), Ondernemersvereniging Druten (OVD), CNV en Van Kraaij Educatie heeft de subsidie “NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk” binnengehaald. Met deze subsidie kunnen 5.000 werknemers, werkzoekenden en zzp’ers hun positie op de arbeidsmarkt versterken met een veelzijdig aanbod aan ontwikkelactiviteiten. De overheid neemt daarbij het grootste gedeelte van de investering voor haar rekening.

Hoewel iedereen aan de activiteiten kan deelnemen, heeft het samenwerkingsverband extra aandacht voor de sectoren horeca, retail, techniek en de agrarische sector.

Binnen het samenwerkingsverband wordt intensief samengewerkt tussen werkgevers- en werknemersorganisaties. Samen creëren zij een waardevol ontwikkel- en scholingsaanbod, dat inspeelt op de vraag binnen de verschillende sectoren en ondernemingen, maar bovenal op de ontwikkeling van mensen.

Van Kraaij Educatie
De uitvoering van deze activiteiten ligt bij Van Kraaij Educatie, een gerenommeerd opleidingsbureau in het Land van Maas en Waal. Afgelopen jaar verzorgde Van Kraaij Educatie naar grote tevredenheid cursussen voor ruim 2.000 mensen .

Het is de missie van Van Kraaij Educatie om ambitieuze mensen te ondersteunen in hun persoonlijke én professionele ontwikkeling. Werkgevers, werknemers en werkzoekenden ervaren de persoonlijke betrokkenheid bij de diensten die de organisatie aanbiedt. De coaches, docenten en trainers delen een passie en drive om het beste uit cursisten te halen.

Een breed aanbod vanaf februari 2022
Vanaf februari 2022 kan het samenwerkingsverband ruim 5.000 werknemers, ondernemers en werkzoekenden adviseren, coachen en trainen op kennis en vaardigheden. De overheid neemt het grootste deel van de investering voor haar rekening. Omdat het samenwerkingsverband voor cofinanciering vanuit het bedrijfsleven, gemeenten en andere organisaties heeft gezorgd, zijn sommige cursussen en trainingen zelfs volledig kosteloos.

Het aanbod bestaat uit:

 • Loopbaanadvies met als doel het opstellen van een ontwikkelingsplan. Hierbij wordt uitsluitend samengewerkt met NOLOC-gecertificeerde loopbaanadviseurs.
 • Persoonlijke coaching met als doel verdere ontwikkeling in de huidige werkomgeving
 • Kennisseminars en -webinars
 • Ruim 20 verschillende e-learnings
 • Ruim 70 verschillende cursussen en trainingen

Het aanbod van cursussen en trainingen bestaat onder andere uit:

 • Digitale vaardigheden
  Denk hierbij aan Excel, Word, Outlook en Microsoft Teams.
 • Communicatieve vaardigheden
  Denk hierbij aan personal branding, NLP, timemanagement en conflictbeheersing.
 • Businesstrainingen
  Denk hierbij aan leiderschap, marketing, sales en lean management.
 • Talen
  Denk hierbij aan Zakelijk Engels en een opfriscursus Nederlandse spelling en grammatica.

Daarnaast zijn er specifieke cursussen en trainingen voor de volgende 4 sectoren:

 • Retail
  Denk hierbij aan trainingen op het gebied van (online) marketing en verkoopvaardigheden.
 • Horeca
  Denk hierbij aan trainingen op het gebied van gastvrijheid, personeelsmanagement en productkennis van onder andere bieren en wijnen.
 • Techniek
  Denk hierbij aan vaktechnische trainingen en cursussen op het gebied van elektriciteit, krachten en energie.
 • Agrarische sector
  Denk hierbij aan trainingen op het gebied van diervoeding en duurzame bedrijfsvoering.
Inschrijven kan vanaf 10 januari via de website. Op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte en sturen je de brochure zodra deze beschikbaar is.

https://forms.office.com/r/tffnPK1gsF.

Blijf op de hoogte