0487-745003

Investeer in je bedrijf!

14 februari 2020 \ Professionele Ontwikkeling \ door Inja Pater

Het nieuwe jaar is weer begonnen en de bedrijfsmatige doelen van 2020 zijn in de maak of reeds opgesteld. Wij kunnen helpen met het realiseren van deze doelen door middel van bijvoorbeeld een op maat gemaakte training. Jammer genoeg wordt dit veelal als lastig gezien. “We hebben geen tijd” is het meest gebruikte argument om.. Meer lezen

Het nieuwe jaar is weer begonnen en de bedrijfsmatige doelen van 2020 zijn in de maak of reeds opgesteld. Wij kunnen helpen met het realiseren van deze doelen door middel van bijvoorbeeld een op maat gemaakte training.

Jammer genoeg wordt dit veelal als lastig gezien. “We hebben geen tijd” is het meest gebruikte argument om geen cursus te organiseren voor personeelsleden. Dit blijkt uit een onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (mei 2019).

In de praktijk zien wij gelukkig dat steeds meer ondernemers wel willen investeren in hun personeel. Men wordt er zich van bewust dat de investering zich op termijn dubbel en dwars terugverdient. Men werkt immers efficiënter en er worden minder fouten gemaakt. Bovendien is men zich meer bewust van zijn/haar handelen en wil de Rijksoverheid een “leven lang leren” graag stimuleren.

Wil je vrijblijvend met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Wil jij niet de “Nokia” worden van het heden? Neem dan contact met ons op en Swen komt graag bij je langs.

Blijf op de hoogte