Scriptiecontrole

Wij kijken je scriptie of werkstuk na voor maar één eurocent per woord. Je krijgt je tekst dan binnen 7 dagen terug! Heb je haast? Dan kijken wij voor 1,5 eurocent per woord binnen 3 dagen voor je na!

Een van de grootste uitdagingen van je studie is je scriptie. Je bent bijna bij de finish en je denkt al aan je eerste biertje of wijntje na je verdediging, maar je moet nog heel even je focus bij je scriptie houden. Je kent hem ondertussen van voor naar achteren en andersom, maar je merkt dat je er nog steeds foutjes uit haalt. Ook ben je bang dat er nog meer fouten instaan want zelf zie je ze niet meer omdat je er teveel mee bezig bent. Oftewel; “Je ziet door de bomen het bos niet meer.”

Het zou zonde zijn als je scriptie wordt afgekeurd door de spelfouten. Je hebt er een half jaar ontzettend hard gewerkt aan je scriptie en de inhoud is goed, maar de spelling niet. Vaak zijn het fouten die je telkens herhaalt, denk aan “hun, hen of zij”. Of is het nu Enigste of enige? Heb ik wel alle leestekens gebruikt en op de juiste plek staan? En hou maar op over de ‘groter als of groter dan’. Door het vele aantal woorden in jouw scriptie ben je je overzicht kwijt. Wij kunnen jou helpen door jouw scriptie na te kijken en te verbeteren op spelling. We verbeteren de spelfouten maar noteren deze er ook naast. Zodat je kunt zien waar wij het verbeterd hebben. Je kunt van te voren ook aangeven waar wij extra op moeten letten omdat je van jezelf weet dat dat een zwakkere plek is. Vreemde ogen naar jouw scriptie laten kijken is altijd goed voor je scriptie. Is jouw scriptie in het Engels? Geen probleem, die kijken wij ook na!

Je levert je scriptie bij ons in en wij kijken hem binnen 7 dagen voor je na. Heb je nog weinig tijd? Wij kunnen je scriptie ook nakijken binnen 3 dagen voor een ander tarief.

Hoe werkt het?

1

Check je scriptie of werkstuk

Zorg dat je tekst af is en dat je weet uit hoeveel woorden hij bestaat.

bijles_bijles_stap_22

7 dagen of 3 dagen?

Normaal gesproken kijken we je scriptie binnen 7 dagen na. Als je haast hebt, dan doen we het binnen 3 dagen. Er geldt dan een tarief van 1,5 eurocent per woord.

bijles_bijles_stap_33

Neem contact met ons op!

Mail of bel ons of vul het formulier in op de contactpagina. Na het eerste contact sturen we je een offerte. Laat ons even weten of je akkoord gaat.

bijles_bijles_stap_44

Zie het resultaat

Wij gaan je scriptie of werkstuk nakijken en houden de wijzigingen bij in een Word-bestand. Je kunt nu zelf aan de slag met de verbeteringen.

Liever even telefonisch contact?
Wij helpen je graag.
Top
Van Kraaij Educatie