0487-745003
>

De AVG en Online Privacy

Dit AVG-pakket bevat twee e-learnings en twee learning playlists met korte leeractiviteiten, ontworpen om je alles te leren wat je moet weten over online beveiliging en privacy.

Inschrijven
Startdata

Ontvang inloggegevens na betaling en krijg één maand toegang.

Schrijf je in
Kosten
€ 19,95

Ben je op zoek naar een behapbare manier om te leren over jouw online veiligheid en je privacy te beschermen? Dan hebben we het perfecte e-learning pakket voor jou. Ons pakket bevat twee e-learnings en twee leerzame learning playlists met korte leeractiviteiten, ontworpen om je alles te leren wat je moet weten over online beveiliging en privacy.

E-learning 1: 'Ik ben toch niet hack?!'

Deze e-learning van circa 20 minuten neemt je mee op een reis door de wereld van online beveiliging. Leer alles over wachtwoorden, begrijp hoe verschillende soorten hackers te werk gaan en ontdek hoe je je wachtwoorden effectief kunt beheren. Bescherm jezelf en je online accounts tegen ongewenste inbraken.

E-learning 2: 'AVG en Security Awareness'

In deze e-learning van circa 50 minuten duiken we diep in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en online security awareness. Begrijp de basisprincipes van AVG en krijg inzicht in hoe privacy en data werken. Waarom zijn bedrijven zo geïnteresseerd in jouw gegevens en wat doen ze ermee? Ontdek het hier.

Learning Playlist 1: 'Pienter met Persoonsgegevens'

Deze learning playlist is speciaal ontworpen om je de basisprincipes van AVG bij te brengen. Leer middels 9 korte microlearnings over datalekken, begrijp de waarde van je persoonlijke gegevens en bescherm je online privacy als nooit tevoren.

Learning Playlist 2: 'Zorgeloos Surfen'

Deze playlist bestaat uit 3 micolearnings en richt zich op informatiebeveiliging, online privacy en het creëren van veilige wachtwoorden. Ontdek hoe je veilig kunt surfen en jezelf kunt beschermen tegen online bedreigingen.

AVG-pakket bestellen

Bescherm jezelf en jouw online gegevens met de kennis die je opdoet met dit pakket. Het AVG-pakket is jouw sleutel tot een veiliger en zorgelozer online bestaan. Maak de stap naar een veiligere online toekomst met één klik. Zodra jouw betaling is voldaan, ontvang je inloggegevens voor de Van Kraaij Academy. Hier staan de leeractiviteiten voor je klaar, zodat je meteen aan de slag kunt. Bij het AVG-pakket hoort geen studiemateriaal.

Dit pakket bestaat uit

  • E-learning 'Ik ben toch niet hack?!'
  • E-learning 'AVG en Security Awareness'
  • Learning Playlist 'Pienter met persoonsgegevens'
  • Learning Playlist 'Zorgeloos surfen'
Inschrijven

Investering
De normale prijs voor dit E-learning pakket bedraagt: €19,95

Bij dit pakket inbegrepen

  • Leskosten
  • Online toegang tot de Van Kraaij Academy website en app
  • Één maand toegang tot de bijbehorende leeractiviteiten
Inschrijven
De AVG en Online Privacy krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Inschrijven

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.