16-03-2020 | Update m.b.t. coronavirus

Educatie in aangepaste vorm

16-03-2020 Druten

Beste leerlingen, ouders/verzorgers en docenten,

In verband met het coronavirus heeft de overheid diverse nieuwe richtlijnen bekend gemaakt. Daarbij wordt onder andere geadviseerd om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Van Kraaij Educatie en D’n Bogerd volgen deze richtlijnen. Daarom hebben wij het volgende besloten:

  • Alle bijlessen, cursussen, trainingen en andere afspraken in D’n Bogerd worden geannuleerd.
  • Wij raden al onze docenten en leerlingen aan om geplande bijlessen, cursussen en trainingen (ook thuis of op andere locaties) af te zeggen.
  • Van Kraaij Educatie wil haar dienstverlening in aangepaste vorm blijven verzorgen. Wij adviseren onze docenten dan ook om bijlessen en cursussen online te verzorgen. Hier zijn diverse apps voor beschikbaar. Wij zullen onze docenten vandaag of morgen van tips en trucs voorzien m.b.t. het verzorgen van online educatie. Het is vervolgens aan onze docenten om contact op te nemen met hun leerlingen/cursisten om ze te informeren over de online dienstverlening.
  • Voor examenkandidaten is het afwachten hoe de komende weken eruit gaan zien. Wij staan in nauw contact met middelbare scholen en houden jullie op de hoogte.

Let goed op jezelf en de mensen om je heen. Wij hopen jullie allen, in goede gezondheid, na 6 april weer te ontmoeten bij Van Kraaij Educatie in D’n Bogerd.

Heb je vragen? Neem dan bij voorkeur via e-mail contact met ons op. We zijn telefonisch wat minder bereikbaar, aangezien iedereen vanuit huis werkt.

Met vriendelijke groet,

Namens het team van Van Kraaij Educatie,

Bart van Kraaij

Top
Van Kraaij Educatie