0487-745003

Digitale cursussen

SAMEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

Wil je graag meer gebruik kunnen maken van je computer, tablet of smartphone? Maar weet je eigenlijk niet hoe het allemaal werkt? Of kun je al aardig omgaan met je apparaat, maar zou je er graag meer uit willen halen? Wij hebben enkele enthousiaste docenten en studenten die daar graag met jou mee aan de slag willen gaan!

Privécursussen
De computercursussen bij Van Kraaij Educatie worden één-op-één aangeboden. De cursus sluit zo naadloos aan op jouw niveau en je gaat precies leren wat jij wil! Dus of je nu wil leren beeldbellen met familieleden die ver weg wonen, leren surfen en e-mailen of je Wifi instellen: bij ons ben je aan het juiste adres!

Meer weten over een privécursus bij Van Kraaij Educatie? Bekijk dan onze pagina over privécursussen. 

“Ik zag er erg tegen op om te beginnen. Het lijkt allemaal zo moeilijk maar als je eenmaal bezig bent valt het zo erg mee. Gelukkig maar! Ik ben blij dat ik het nu eindelijk onder de knie heb.”
Meneer Lievendaal

Aanbod digitale cursussen

Geen aanbod beschikbaar

Bekijk ook.. Senior Digi Club

Senior Digi Hulp is een laagdrempelig uitleg van de iPad, iPhone, Android telefoon of Android tablet. De bijeenkomsten duren 1,5 uur en vinden plaats op twee opeenvolgende middagen. 

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.