0487-745003

Sanne Peters

Coördinator Studiebegeleiding

Mijn naam is Sanne Peters, van oorsprong leerkracht voor het basisonderwijs, maar sinds september 2015 heb ik een zeer afwisselende functie als coördinator Studiebegeleiding.

Ik ben gestart als huiswerkbegeleider, leerlingen helpen die het lastig vinden om het overzicht te houden van al het schoolwerk en daarnaast helpen met het plannen en leren van alle diverse vakgebieden. Wat ik vooral erg leuk vind aan dit werk is dat je de leerlingen kan begeleiden met hun eigen individuele leerproces.

Dat doe ik nog steeds één middag per week met veel plezier, daarnaast zorg ik ervoor dat alle leerlingen die graag bijles krijgen een geschikte bijlesgever toegewezen krijgen. Ik heb daarvoor ook contacten met de ouders, onze studenten en docenten. Dat maakt mijn baan zo leuk, contacten met zoveel diverse mensen. Dat maakt dat ik een hele brede kijk heb op het onderwijs.

Naast de bijlessen organiseer ik ook diverse ondersteuningsprojecten op basisscholen en het Pax Christi College. Niet te vergeten natuurlijk ook onze eigen jaarlijkse examentrainingen. Het is natuurlijk hartstikke mooi en dankbaar om te zien als dit naar ieders tevredenheid verloopt. Uiteraard sta ik ook te juichen langs de zijlijn als ik hoor en zie dat onze leerlingen dat diploma uiteindelijk behalen.Terug naar teamoverzicht
Blogberichten van Sanne


Contact