0487-745003

Inspiratieavond voor onze bijlesgevers

14 februari 2020 \ Studiebegeleiding \ door Inja Pater

Onze afdeling studiebegeleiding organiseert twee keer per jaar een inspiratieavond voor bijlesgevers. Aanstaande 7 februari 2020 is het weer zover! Dan komen alle bijlesgevers samen en kunnen zij hun kennis en ervaringen met elkaar delen. Daarnaast verzorgen wij een algemeen deel waarin we hen een stukje theorie meegeven die van toepassing kan zijn tijdens de.. Meer lezen

Onze afdeling studiebegeleiding organiseert twee keer per jaar een inspiratieavond voor bijlesgevers. Aanstaande 7 februari 2020 is het weer zover! Dan komen alle bijlesgevers samen en kunnen zij hun kennis en ervaringen met elkaar delen.

Daarnaast verzorgen wij een algemeen deel waarin we hen een stukje theorie meegeven die van toepassing kan zijn tijdens de begeleidingen. Denk hierbij aan het motiveren van leerlingen wanneer zij teleurstellende resultaten hebben of in een negatieve spiraal zitten, maar ook het geven van feedback op het leerproces van de leerlingen.
Op deze manier willen wij onze bijlesgevers op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen het onderwijs en de relevante items die op dit moment in het schooljaar van toepassing kunnen zijn.

Wij vinden het belangrijk om hen de kans te geven zich verder te ontwikkelen, zodat zij de leerlingen naar een hoger niveau kunnen helpen en hen meer zelfvertrouwen kunnen bieden.

Blijf up-to-date met
onze nieuwsbrief!