Engels

Engels is een echte wereldtaal, bijna overal waar je komt kun je met deze taal terecht. Niet alleen op vakantie kom je deze taal tegen, maar ook in het dagelijks leven heb je waarschijnlijk wel eens met deze taal te maken. Denk daarbij aan het internet, tv, maar ook veel studieboeken worden tegenwoordig in het Engels geschreven. Daarnaast speelt deze taal ook een steeds grotere rol bij het vinden van een baan. Dan is het natuurlijk ook ontzettend waardevol wanneer jij deze taal ook beheerst.

Na de cursus ben je niet alleen meer ervaren in het spreken van de taal, maar heb je ook geleerd over de cultuur van Engeland. Met als resultaat dat je meer vertrouwen hebt in het spreken, begrijpen en schrijven van de taal. Daarnaast heb jij nu ook een beter idee van hoe jouw Engelse collega’s werken, of wat de normen en waarden zijn van je neef of nicht die in Engeland woont.


Groepscursus

Van Kraaij Educatie biedt diverse groepscursussen Engels aan. De data hiervan worden vooraf bepaald en gepubliceerd op onze website. De cursussen worden gegeven op onze eigen locatie in D’n Bogerd te Druten: een locatie met gratis parkeergelegenheden en gratis wifi. De cursus bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur tenzij er minder dan 4 deelnemers zijn. Bij 3 deelnemers zullen er 12 lessen van 1 uur bestaan. Indien er minder dan 3 deelnemers zijn dan bestaat de cursus uit 8 lessen van 1 uur. Voor elke les geldt dat hetzelfde aantal uur aan zelfstudie wordt verwacht. Dit betekent dat wanneer je een les van 1,5 uur hebt er ook nog gemiddeld 1,5 uur aan zelfstudie moet worden gedaan. De groepscursus wordt gegeven door onze docent Engels Elaine Vieth.

Basis
Aan het einde van het basis traject kan de cursist:

Vertrouwde dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen gericht op de bevrediging van concrete behoeften begrijpen en gebruiken. Zichzelf aan anderen voorstellen en kan vragen stellen en beantwoorden over persoonlijke gegevens zoals waar hij/zij woont, mensen die hij/zij kent en dingen die hij/zij bezit. Op een simpele wijze reageren, aangenomen dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is om te helpen.
Basis 1
€215,-
Start van de basis cursus, bij aanvang is geen basiskennis/niveau vereist (A0), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1-
Cursusmateriaal:
Boek: Fairway new 1 tekst-/werkboek
ISBN: 9789462937826
(zelf aan te schaffen)
12 lessen van 1,5 uur
Basis 2
€215,-
Vervolg op basis 1 (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A1- hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1
Cursusmateriaal:
Boek: Fairway new 1 tekst-/werkboek
ISBN: 9789462937826
(zelf aan te schaffen)
12 lessen van 1,5 uur
Basis 3
€215,-
Vervolg op basis 2 (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A1 hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1+ en krijg je van ons ook een certificaat op A1 niveau!
Cursusmateriaal:
Boek: Fairway new 1 tekst-/werkboek
ISBN: 9789462937826
(zelf aan te schaffen)
12 lessen van 1,5 uur
Conversatie (klik om uit te vouwen)
Na dit cursustraject kan je:

De hoofdgedachte van een ingewikkelde tekst begrijpen, zowel over concrete als over abstracte onderwerpen, met inbegrip van technische besprekingen in het eigen vakgebied. Zo vloeiend en spontaan reageren dat een normale uitwisseling met moedertaalsprekers mogelijk is zonder dat dit voor een van de partijen inspanning met zich meebrengt. Duidelijke, gedetailleerde tekst produceren over een breed scala van onderwerpen; Een standpunt over een actuele kwestie uiteenzetten en daarbij ingaan op de voor- en nadelen van diverse opties.
Conversatie 1
€235,-
Een cursus die specifiek gericht is op conversatie. Om aan deze cursus te kunnen deelnemen dien je minimaal de taal te kunnen beheersen op B1 niveau. Tijdens dit cursustraject werk je naar het niveau B2 toe. Aan het einde van deze cursus beheers je de taal op B2- niveau. Tijdens deze cursus word van de student ook veel input gevraagd en verwacht dat de student ook actief deelneemt in de gesprekken.
Cursusmateriaal:
Reader: €10,00
12 lessen van 1,5 uur
Conversatie 2
€235,-
Een cursus die specifiek gericht is op conversatie. Om aan deze cursus te kunnen deelnemen dien je minimaal de taal te kunnen beheersen op B2- niveau. Tijdens dit cursustraject werk je naar het niveau B2 toe. Aan het einde van deze cursus beheers je de taal op B2 niveau. Tijdens deze cursus word van de student ook veel input gevraagd en verwacht dat de student ook actief deelneemt in de gesprekken.
Cursusmateriaal:
Reader: €10,00
12 lessen van 1,5 uur
Herhaalpakket (klik om uit te vouwen)
Herhaalpakket
€89,95
LET OP! Dit pakket is alleen voor de cursisten die bij ons in het voorjaar een cursus hebben afgenomen en graag de lesstof willen herhalen.
De behandelde theorie wordt nog eens herhaald. Dit gebeurt in 6 lessen van 1,5 uur die aansluitend aan de voorjaarscursus zullen plaatsvinden en is voor de zomervakantie afgerond. Deze cursus wordt afgestemd op de groep.
Cursusmateriaal:
Hiervoor is geen extra cursusmateriaal vereist
6 lessen van 1,5 uur

Privécursus

Ben je niet beschikbaar op de momenten van de groepscursus? Of wil jij gewoon liever één op één (of in een kleiner groepje) oefenen met een ervaren docent? Dan is er ook de mogelijkheid een privécursus te volgen. De cursus kan dan plaatsvinden in één van onze lokalen in D’n Bogerd, maar in overleg zou dit eventueel ook bij de cursist thuis kunnen plaatsvinden. Daarnaast heb je bij een privécursus veel inspraak in de inhoud van jouw cursus! Deze wordt dan specifiek op jouw wensen afgestemd. Voorafgaand aan een privécursus vindt er altijd een vrijblijvende intake plaats. Dit om jouw niveau te bepalen en de doelen die jij wilt bereiken vast te stellen. Een privécursus Engels kan worden gegeven door een junior of een senior docent. Een junior docent kost €45,- per uur en een senior docent kost €85,- per uur. Neem voor de mogelijkheden wat betreft een privécursus contact met ons op. We zijn te bereiken door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen.

Elaine Vieth

Klik op de foto om meer te lezen over de docente Engels


Karen Andrews

Klik op de foto om meer te lezen over de docente Engels


Let op!

Weet je niet welk niveau je hebt? Kom dan eerst naar de open avond voordat je je inschrijft!

De docent geeft je dan advies over welk niveau en welke groep bij jou past!

Top
Van Kraaij Educatie