0487-745003

Engels

TAALCURSUS

Engels is een echte wereldtaal, bijna overal waar je komt kun je met deze taal terecht. Niet alleen op vakantie kom je deze taal tegen, maar ook in het dagelijks leven heb je waarschijnlijk wel eens met deze taal te maken. Denk daarbij aan het internet, tv, maar ook veel studieboeken worden tegenwoordig in het Engels geschreven. Daarnaast speelt deze taal ook een steeds grotere rol bij het vinden van een baan. Dan is het natuurlijk ook ontzettend waardevol wanneer jij deze taal ook beheerst.

Na de cursus ben je niet alleen meer ervaren in het spreken van de taal, maar heb je ook geleerd over de cultuur van Engeland. Met als resultaat dat je meer vertrouwen hebt in het spreken, begrijpen en schrijven van de taal. Daarnaast heb jij nu ook een beter idee van hoe jouw Engelse collega’s werken, of wat de normen en waarden zijn van je neef of nicht die in Engeland woont.

Wat klanten zeggen..
''Ik heb door de cursus meer zelfvertrouwen gekregen om me verstaanbaar te maken tijdens vakanties.''
Mevrouw Bauman
Volgt cursus Engels

Aanbod

Geen aanbod beschikbaar

Meer info

De cursussen zijn bedoeld voor mensen die het leuk vinden om een vreemde taal te leren, of zich op hun vakantieadres beter verstaanbaar willen maken.

Weet je niet welk niveau je hebt? Stuur ons dan een mailtje via info@vankraaijeducatie.nl. De docent die deze taal verzorgt neemt dan telefonisch contact met je op zodat jullie samen kunnen kijken welk niveau het beste bij je past.

Het rooster vind je hier

Ben je niet beschikbaar op de momenten van de groepscursus? Of wil jij gewoon liever één op één (of in een kleiner groepje) oefenen met een ervaren docent? Dan is er ook de mogelijkheid een privécursus te volgen.

De cursus kan dan plaatsvinden in één van onze lokalen in D’n Bogerd, maar in overleg zou dit eventueel ook bij de cursist thuis kunnen plaatsvinden. Daarnaast heb je bij een privécursus veel inspraak in de inhoud van jouw cursus! Deze wordt dan specifiek op jouw wensen afgestemd.

Voorafgaand aan een privécursus vindt er altijd een vrijblijvende intake plaats. Dit om jouw niveau te bepalen en de doelen die jij wilt bereiken vast te stellen.

Neem voor de mogelijkheden wat betreft een privécursus contact met ons op.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.