0487-745003

Het MKB Versterken met SLIM: Leren en Ontwikkelen voor Succes

11 oktober 2023 \ Van Kraaij Educatie \ door Shanna van Rossum

Het MKB Versterken met SLIM: Leren en Ontwikkelen voor Succes Het midden- en kleinbedrijf (MKB) is de ruggengraat van onze economie. Maar om succesvol te blijven, is het van essentieel belang om zowel je bedrijf als je medewerkers voortdurend te laten groeien en ontwikkelen. Dit is waar SLIM (Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen in het MKB).. Meer lezen

Het MKB Versterken met SLIM: Leren en Ontwikkelen voor Succes

Het midden- en kleinbedrijf (MKB) is de ruggengraat van onze economie. Maar om succesvol te blijven, is het van essentieel belang om zowel je bedrijf als je medewerkers voortdurend te laten groeien en ontwikkelen. Dit is waar SLIM (Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen in het MKB) om de hoek komt kijken. Het biedt de mogelijkheid om je medewerkers te betrekken, te motiveren en te voorzien in hun opleidingsbehoeften. En het beste van alles, als je aan de voorwaarden voldoet, is dit traject volledig kosteloos. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden die SLIM te bieden heeft.

Aan de Slag met SLIM

In september hebben we voor meer dan 160 bedrijven de SLIM aanvraag gedaan bij het Ministerie. Dit betekent dat we klaar staan om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Waarom zou je deze kans niet grijpen? We hebben de mogelijkheden opgedeeld in ons “ontwikkeldiner“. De mogelijkheden zijn divers:

(Voorgerecht) Strategisch opleidingsplan

Ga samen met een professional aan de slag om training en ontwikkeling in jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Breng de ontwikkelbehoefte in kaart en maak je bedrijf toekomstproof!

(Hoofdgerecht) Gratis Cursussen

Dankzij de SLIM-subsidie zijn maatwerktrainingen voor je medewerkers kosteloos. Als je specifieke trainingen nodig hebt die niet in ons aanbod staan, bespreken we graag de mogelijkheden.

(Bijgerecht) Van Kraaij Academy: Leerplatform

Onze Van Kraaij Academy biedt honderden leeractiviteiten die je medewerkers via de app of PC kunnen volgen. Dit geeft hen de flexibiliteit om te leren waar en wanneer ze maar willen.

(Nagerecht) Leeractiviteiten op maat

We kunnen op maat gemaakte leeractiviteiten creëren, zoals onboardingstrajecten en visuele hand-outs, om je (nieuwe) medewerkers snel en efficiënt bij te brengen.

De volgende aanvraagronde begint in maart. Laten we samen bekijken waar jouw bedrijf behoefte aan heeft en hoe we het naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wacht niet langer en investeer in de groei van je bedrijf en medewerkers met SLIM!

Blijf op de hoogte