0487-745003
>

(SLIM) Masterclass: Timemanagement

In deze Masterclass Timemanagement krijg je theorie in sneltreinvaart, ontvang je praktische technieken, voer je interactieve discussies, reflecteer je op je huidige en gewenste situatie en ga je de deur uit met jouw eigen actieplan!

Inschrijven
Startdata
    Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
8 credits
Afdeling & vakgebied

Wil jij tijdens een korte, krachtige masterclass een overvloed aan theorie, praktische technieken en direct toepasbare inzichten ervaren? En zin in veel interactie, zelfreflectie en een concreet actieplan? In deze Masterclass Timemanagement krijg je theorie in sneltreinvaart, ontvang je praktische technieken, voer je interactieve discussies, reflecteer je op je huidige en gewenste situatie en ga je de deur uit met jouw eigen actieplan! Sluit de masterclass af met een concreet actieplan dat specifiek is afgestemd op jouw doelen en uitdagingen. Wij zorgen er daarmee voor dat je niet alleen geïnspireerd raakt, maar ook daadwerkelijk stappen onderneemt.

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

 

Inschrijven Incompany

Investering

  • Deze masterclass kost 8 credits

Bij de cursus inbegrepen

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent
Inschrijven
(SLIM) Masterclass: Timemanagement krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.