0487-745003
>

(SLIM) Cursus: Onboarding

In de cursus ‘Onboarding’ passeren alle aspecten van dit proces de revue, van preboarding tot een volledige integratie van de medewerker.

Inschrijven
Startdata
    Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
12 credits
Afdeling & vakgebied

Het boeien en binden van medewerkers is door de krapte op de arbeidsmarkt steeds belangrijker geworden. De investering in het opleiden en inwerken van een nieuwe medewerker is vaak kostbaar en tijdrovend terwijl personeel steeds vaker in het eerste jaar de organisatie weer verlaten. Hoe voorkom je dit en hoe zorg je ervoor dat een medewerker betrokken blijft? Welke factoren spelen daarbij een rol en hoe ziet een succesvol onboarding proces eruit? In de cursus ‘Onboarding’ passeren alle aspecten van dit proces de revue, van preboarding tot een volledige integratie van de medewerker. Je gaat zelf aan de slag met een onboardingplan en creëert een Roadmap voor je eigen team of organisatie.

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Certificaat
Na afronding van de masterclass ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

  •  Deze cursus kost 12 credits

Bij de cursus inbegrepen

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent
Inschrijven
(SLIM) Cursus: Onboarding krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.