0487-745003
>

(SLIM) 2-daagse training: Timemanagement

In deze 2-daagse training maak je kennis met de theorie van timemanagement.

Inschrijven
Startdata
  Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
18 credits
Afdeling & vakgebied

Wil jij gedurende deze diepgaande tweedaagse training kennis maken met de kerntheorieën van timemanagement en focus? En verlang je naar praktische technieken die niet alleen effectief zijn maar ook naadloos kunnen worden geïntegreerd in jouw dagelijkse routine?

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Hier is wat je kunt verwachten

 • Je ontdekt de onmisbare timemanagementtheorieën: Belangrijke concepten worden in hapklare stukken aangereikt, waardoor je snel en doelgericht aan de slag kunt met wat je leert. Je duikt in bewezen strategieën om je tijd effectiever te beheren.
 • Ontdek de werking van ons brein: Begrijp hoe je brein functioneert. Deze kennis vormt de essentiële basis voor doeltreffend tijdsbeheer.
 • Je voert interactieve discussies: De wijsheid zit in de groep. Neem deel aan levendige discussies en interactieve oefeningen.
 • Focus op rendement: Ontdek hoe doelgerichte aandacht en concentratie niet alleen je tijd optimaliseren, maar ook de kwaliteit van je werk verhogen. Leer hoe gerichte focus je in staat stelt om efficiënter te werken en welke tastbare voordelen dit met zich meebrengt voor het behalen van je doelen.
 • Zet nieuwe gewoontes om in de praktijk: Breng doelbewuste veranderingen aan in je dagelijkse leven. Reflecteer tijdens een persoonlijke telefonische of online sessie met je trainer tussen de eerste en tweede trainingsdag op je individuele groei en ontwikkeling.
 • Ga de deur uit met jouw eigen actieplan: Ontwikkel een persoonlijk actieplan voor voortdurende groei, waarbij je specifieke doelen stelt op basis van de geleerde principes. Wij zorgen er daarmee voor dat je niet alleen geïnspireerd raakt, maar ook daadwerkelijk stappen onderneemt.
Inschrijven Incompany

Investering

 •  Deze cursus kost 18 credits

Bij de cursus inbegrepen

 • Leskosten
 • Lesmateriaal en eventuele boeken
 • Persoonlijk contact met de docent
Inschrijven
(SLIM) 2-daagse training: Timemanagement krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.