0487-745003

Anton Honing

Docent LinkedIn

Sinds 2013 ben ik actief als trainer/coach LinkedIn en sinds 2014 via mijn eigen bedrijf atHoning. Ik help mensen en bedrijven om online sterker in te zetten. Ik woon en werk in Wijchen en ben geboren in 1966.
Mijn klanten, relaties en goede bekenden omschrijven mij als een enthousiaste, gedreven, deskundige en behulpzame man die mensen kennis en vaardigheden wil aanleren om hun doelstellingen beter ter bereiken.
Mijn missie is om LinkedIn voor iedereen toegankelijk te maken. Ik geloof in de kracht van online netwerken en profileren. En daar is LinkedIn een heel krachtig hulpmiddel om dit te bewerkstelligen.
Mijn motto is “Als je LinkedIn slim en sterk inzet creëer je kansen”!
En dat geldt voor particulieren en bedrijven. Voor werkzoekenden en werknemers kan LinkedIn een boost voor je loopbaan zijn en een kans om in beeld te komen voor een nieuwe baan. Voor ondernemers en bedrijven kan LinkedIn een boost voor je business geven en in beeld komen en blijven bij je doelgroep. Zelfs voor studenten is LinkedIn al heel interessant om het aan de start van je loopbaan in te zetten.
De grote uitdaging is om jezelf op het netvlies te krijgen bij je doelgroep. Door aan de ene kant authentiek te blijven maar aan de andere kant uit je comfort-zone te komen. Het is erg sterk als jij mensen kent maar het is nog sterker als mensen jou leren kennen. En daar gaan wij LinkedIn voor inzetten door doelgericht te netwerken en jou neer te zetten als je eigen sterke persoonlijkheid (merk).Terug naar teamoverzicht
Blogberichten van Anton


Anton geeft