0487-745003
>

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies kan je helpen erachter te komen wat je leuk vindt en waar jouw sterke punten liggen.

Inschrijven
Startdata
  Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
€ 855,-
Afdeling & vakgebied

Loopbaanadvies kan je helpen erachter te komen wat je leuk vindt en waar jouw sterke punten liggen. Een loopbaanadviseur schetst een reëel beeld van de huidige arbeidsmarkt en het toekomstperspectief. Is het nodig om je bij te scholen? Liggen er voor jou kansen in een bepaalde sector? Of zit je goed op je plek? Dat zijn vragen waar de loopbaanadviseur je bij gaat helpen.  

Er zijn momenteel erg veel vacatures. Reden te meer om je toekomst zo zorgvuldig mogelijk te plannen. Door de beste keuzes te maken in je werk, haal je het optimale uit je kwaliteiten. Dat levert je uiteindelijk meer werkgeluk op.  

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Hoe werkt het? 
Kies welke loopbaancoach bij je past. Je kunt meer lezen over de loopbaancoaches onder het kopje ''gegeven door'' door te klikken op de info-button bij de foto's van de coaches. 

Daarna meld je je aan via de website en de loopbaanadviseur neemt vervolgens contact met je op. 

Het loopbaanadviestraject start met een arbeidsmarktscan. Dit is een scan die vraagt naar jouw kennis, vaardigheden, competenties, talenten, drijfveren en leervermogen. De scan laat vervolgens zien welke mogelijkheden er zijn op de arbeidsmarkt met beroepen/werk en werkomgeving die bij jou past. De arbeidsmarktscan geeft een resultaat van kansrijke opties op de arbeidsmarkt. 

Daarna ga je in totaal vier uur samen in gesprek met je loopbaanadviseur over onder andere de volgende onderwerpen: 

 • Situatieschets, arbeidsmarkt- of ondernemersscan en bewustwording van de eigen situatie en toekomstperspectieven van de deelnemer 
 • Persoonsprofiel van de deelnemer: competenties, kwaliteiten, vaardigheden en eisen die de deelnemer stelt aan arbeidsuren, reistijd, locatie en dergelijke 
 • Toekomstoriëntatie 
 • De loopbaanadviseur gaat je adviseren over financiële en persoonlijke consequenties en zicht geven op instanties of websites waar kennis over deze zaken te vinden zijn. 

Uit het loopbaanadviestraject volgt een persoonlijk ontwikkelplan. In het ontwikkelplan staan de acties beschreven die je op korte of lange termijn kan inzetten om te werken aan je wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid. Tevens wordt in het ontwikkelplan beschreven waar je terecht kan om (financiële) ondersteuning te krijgen bij de uitvoering van je ontwikkelplan.  

Certificaat:
Na afronding van het loopbaanadvies traject ontvang je een
certificaat van Van Kraaij Educatie.
 

 

Inschrijven Incompany

Investering 

 • De normale prijs voor een loopbaanadvies bedraagt: €855 
 • De bijdrage van jouw werkgever bedraagt: €295 (Dit bedrag is exclusief BTW)
 • Dankzij deze subsidieregeling betaal je zelf niets. Kijk op de pagina NL Leert Door Sectoraal Maatwerk voor alle informatie. 

Bovenstaande investering is inclusief: 

 • Arbeidsmarktscan  
 • 4 uur gesprekken met de loopbaanadviseur 
 • Persoonlijk Ontwikkelplan 

Let op: Het is mogelijk om slechts eenmalig een loopbaanadviestraject te volgen via NL Leert Door. Daarnaast kan er ook geen coachingstraject worden gevolgd. 

Inschrijven
Loopbaanadvies krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.