0487-745003

Vijf tips om efficiënter te werken met Excel

19 december 2021 \ Van Kraaij Educatie \ door Inja Pater

Vijf tips om efficiënter te werken met Excel Microsoft Excel is één van de meest gebruikte onderdelen van het Office-pakket. Het is een rekenprogramma waar je prachtige berekeningen en overzichten mee kunt genereren. Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden van Excel zelf eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het.. Meer lezen

Vijf tips om efficiënter te werken met Excel

Microsoft Excel is één van de meest gebruikte onderdelen van het Office-pakket. Het is een rekenprogramma waar je prachtige berekeningen en overzichten mee kunt genereren. Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden van Excel zelf eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het kan vaak een stuk sneller en efficiënter.

Excel heeft vele mogelijkheden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je betaalt een fiks bedrag voor het gebruik van de software. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die Excel biedt voor jou en je collega’s.

Inefficiënt met Excel werken kost je tijd en geld. Je kunt veel tijd besparen als je enkele handige mogelijkheden van Excel goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s. Daarom heb ik dit document
ontwikkeld. Je vindt in dit e-book vijf handige tips die het werken met Excel eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart. Je zult zien dat Excel nog veel meer mogelijkheden heeft dan je dacht. Heb je bijvoorbeeld weleens van een draaitabel gehoord? Of hoe handig zou het zijn als de opmaak zich automatisch aanpast aan de uitkomst van een berekening? Zeker weten dat je daar veel tijd mee kunt besparen! 

Download het e-book hier!

Geschreven door

Inja Pater

Gerelateerde berichten
Gerelateerd aanbod
Deel dit bericht

Blijf op de hoogte