Powerpoint


Zit je ook altijd te stoeien met de indeling van je dia’s? Of wil je dat de teksten regel voor regel op het scherm verschijnen? Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden van PowerPoint zelf eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het kan vaak een stuk sneller en efficiënter.

Inefficiënt gebruik
PowerPoint heeft vele mogelijkheden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je betaalt een fiks bedrag voor het gebruik van de software. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die PowerPoint biedt voor jou en je collega’s. Inefficiënt met PowerPoint werken kost je tijd en geld.

Bespaar tijd
Je kunt veel tijd besparen als je enkele handige mogelijkheden van PowerPoint goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s. Daarom ontwikkeld Van Kraaij Educatie trainingen geheel op maat, waarbij je allerlei praktische tools krijgt aangereikt die het werken met PowerPoint eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart. Je zult zien dat PowerPoint nog veel meer mogelijkheden heeft dan je dacht. Wist je bijvoorbeeld dat je in één keer de opmaak en indeling van alle dia’s tegelijkertijd kunt aanpassen? Zeker weten dat je daar veel tijd mee kunt besparen!

Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Je moet ook beschikken over de volgende producten: Windows 10, Microsoft PowerPoint 2013/2016/2019. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.

Swen Wigmans

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Powerpoint


Bart van Kraaij

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Powerpoint


65per persoon per uur

  • Docent type: Senior
Interesse?
Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt het?

 
1

Contact opnemen

Heb je interesse in de cursus? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via onze website, door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen. Je bent ook van harte welkom bij ons op locatie.


klik en lees dan verder
Op basis van de wensen van de cursist wordt er meteen een globale prijsindicatie gemaakt.

.
3

Intakegesprek

Wanneer de prijsindicatie binnen het verwachtingspatroon van de klant ligt, komt er een kennismakingsgesprek tussen de docent en de klant. Hierin worden de doelen van de cursist, het lesmateriaal en de lesplanning besproken.

3

Offerte

Op basis van het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt er een gerichte offerte gemaakt. Op deze manier ontvang je een offerte die perfect aansluit op de behoeften van de cursist.

4

Let's go!

Als de offerte akkoord is, wordt het lesmateriaal besteld en worden de lessen ingepland. Nu kun je gaan beginnen met jouw op maat gemaakte privécursus!

Top
Van Kraaij Educatie