0487-745003

Leeractiviteiten
op maat

Leeractiviteiten
op maat

Gepersonaliseerde content voor jouw medewerkers

We creëren op maat gemaakte leeractiviteiten die (nieuwe) medewerkers snel en efficiënt op de hoogte brengen. Zoals een onboardingstraject, het overzichtelijk maken van kennis over programma’s, workflows of protocollen in de vorm van visuele handouts, kennis‘snacks’, podcasts of e-learnings.

Alle interne informatie op één plek

Een online training, animatie, kick-off video, schermopname of microlearning? We maken samen modules om belangrijke interne informatie snel en efficiënt met je medewerkers te delen. Allemaal op één centrale plek in je eigen online leerplatform! Zo hebben medewerkers altijd de kennis bij de hand die ze nodig hebben.

Eigen studio of opnames op locatie

Van Kraaij Educatie heeft een eigen studio in ons kantoor in Druten. Jij bepaalt zelf de inhoud en wij verzorgen de productie en nabewerking. Daarbij wordt de content natuurlijk helemaal in jullie huisstijl gemaakt. Wil je liever op je eigen locatie opnemen? Dan komen we natuurlijk ook graag met onze camera-apparatuur naar jullie toe.

Webinars

Webinars zijn niet meer weg te denken. Het is een makkelijke en efficiënte manier om jouw medewerkers in te lichten over allerlei onderwerpen. Vanuit onze studio in Druten kun je webinars opnemen en zelfs live uitzenden. Ook kun je tijdens het webinar via een chatfunctie vragen laten stellen. Zo maak je het webinar extra interessant en interactief voor jouw medewerkers.

Inwerken van nieuwe medewerkers

Samen met jou creëren we maatwerk content waarmee je nieuwe medewerkers snel en efficiënt op de hoogte brengt van alles wat er binnen jouw organisatie speelt. Denk aan informatie over de cultuur, procedures, richtlijnen, veiligheidsprotocollen en kernwaarden van jouw organisatie.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.