0487-745003
>

(SLIM) Cursus: PowerBI voor Beginners

Ontdek de kracht van gegevensvisualisatie en zakelijke inzichten met onze Power BI cursus voor beginners.

Inschrijven
Startdata
    Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
16 credits
Afdeling & vakgebied

Ontdek de kracht van gegevensvisualisatie en zakelijke inzichten met onze Power BI cursus voor beginners. Of je nu een professional bent die op zoek is naar een efficiëntere manier om gegevens te analyseren of een nieuwkomer in de wereld van gegevensanalyse, deze cursus biedt een gestructureerde en toegankelijke introductie tot het gebruik van Power BI. Leer de basisprincipes van het Power BI-ecosysteem, inclusief navigatie door de interface, het importeren van gegevens en het maken van rapporten. Begrijp hoe je gegevens kunt modelleren en relaties kunt leggen tussen verschillende datasets om betekenisvolle inzichten te verkrijgen. Verken de verschillende visualisatiemogelijkheden binnen Power BI en leer hoe je ze effectief kunt toepassen om gegevens te presenteren en trends te identificeren. Ontdek hoe je krachtige analyses kunt uitvoeren, rapporten kunt samenstellen en dashboards kunt maken om informatie duidelijk en overtuigend te communiceren.

Let op! Basisvaardigheden in gegevensverwerking in Excel en het werken met computerapplicaties worden voor deze cursus aanbevolen.

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Wat ga je leren

  •  Grondslagen van Power BI: Leer de basisprincipes van het Power BI-ecosysteem, inclusief navigatie door de interface, het importeren van gegevens en het maken van rapporten.
  • Gegevensmodellering: Begrijp hoe je gegevens kunt modelleren en relaties kunt leggen tussen verschillende datasets om betekenisvolle inzichten te verkrijgen.
  • Visuele weergave: Verken de verschillende visualisatiemogelijkheden binnen Power BI en leer hoe je ze effectief kunt toepassen om gegevens te presenteren en trends te identificeren.
  • Analyse en rapportage: Ontdek hoe je krachtige analyses kunt uitvoeren, rapporten kunt samenstellen en dashboards kunt maken om informatie duidelijk en overtuigend te communiceren.

Let op!
Zorg dat je voor het volgen van deze training beschikt over een laptop en dat je voorafgaand aan de training het programma PowerBI heb geïnstalleerd. 

Certificaat
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

  •  Deze cursus kost 16 credits

Bij de cursus inbegrepen

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent
Inschrijven
(SLIM) Cursus: PowerBI voor Beginners krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.