0487-745003
>

(SLIM) Cursus: Effectief Omgaan Met Stress en Weerstand

In deze cursus ontwikkel je jezelf in het leren omgaan met stress en weerstand.

Inschrijven
Startdata
    Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
12 credits
Afdeling & vakgebied

Wil jij meer weten over wat gedrag doet onder druk? Dit kan voor jezelf zijn of omdat je het wilt leren herkennen bij anderen. We kennen meerdere stressniveaus en dat uit zich op andere manieren. Dit geldt ook voor weerstand en sabotage gedrag. Wil je handvatten hiervoor en ook weten hoe je daarop kunt inspelen en wat jij kunt doen om daarin te ondersteunen? Dan is deze cursus onmisbaar! Deze cursus is een mooi vervolg op de cursus ‘effectief beïnvloeden’, maar kan ook prima zelfstandig worden gevolgd.

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma: 
Deze cursus zoomt in op het gedrag. Welke gedragsvoorkeuren kennen we en wat gebeurt er als deze onder druk of onder stress komen te staan? Als mensen onder druk staan en stress ervaren kan er weerstand ontstaan. We kijken naar type weerstanden en hoe je deze kunt herkennen. Als mensen zich niet gehoord en gezien voelen kan er sabotagegedrag ontstaan. Wat is dit precies en hoe kun je het herkennen? Als we bovenstaande allemaal weten, wat kun je doen om het te voorkomen bij mensen of hoe kun je er op een effectieve manier mee omgaan.

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

 

Inschrijven Incompany

Investering

  • De prijs van deze cursus kost 12 credits

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent
Inschrijven
(SLIM) Cursus: Effectief Omgaan Met Stress en Weerstand krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.