0487-745003
>

(SLIM) Cursus Assertiviteit: Leer Jezelf Uit te Spreken

In de Cursus Assertiviteit leren deelnemers zich beter uitdrukken, omgaan met belemmerende overtuigingen en zich ontwikkelen in zijn of haar assertiviteit.

Inschrijven
Startdata
    Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
12 credits
Afdeling & vakgebied

Wat wil ik precies zeggen? En vooral, hoe doe ik dat dan? In deze training: Leer jezelf uitspreken, gaan we op zoek naar hoe je bespreekbaar kunt maken wat je wilt. We kijken naar wat het lastig maakt om je uit te spreken en hoe we dit om kunnen buigen naar iets positiefs, zodat het wel lukt.

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma
We gaan eerst op ontdekkingstocht door jouw binnenwereld: Wanneer lukt het bijvoorbeeld wel om iets te zeggen of doen? En wanneer niet? Om daarna met elkaar te kijken hoe we van daaruit kunnen zeggen wat we willen. We laten je kijken naar de kern van wat je wilt zeggen. Waarom wil je eigenlijk iets zeggen en waarom is het belangrijk voor je? Wat is jouw grens? Wanneer wil je je écht uitspreken en hoe merk je dat? We gaan op zoek naar waar jij voor staat. We gaan je mentale database onder de loep nemen. Hoe kunnen we de belemmerende overtuigingen ombuigen naar iets helpends?

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

  • Deze cursus kost 12 credits.

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
(SLIM) Cursus Assertiviteit: Leer Jezelf Uit te Spreken krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.