Frans

De taal van Frankrijk beheersen, dat is prachtig en waardevol. Als je deze taal spreekt, kun je gemakkelijker contact leggen met mensen uit Frankrijk en zul je daarbij steviger in je schoenen staan. Maar misschien heb je zelf wel een hele goede, persoonlijke reden om deze taal te gaan leren!


Na de cursus ben je niet alleen meer ervaren in het spreken van de taal, maar heb je ook geleerd over de cultuur van Frankrijk. Het resultaat is dat je meer vertrouwen hebt in het spreken, begrijpen en schrijven van de taal en daarnaast weet jij nu ook hoe jouw Franse collega’s werken, of wat de normen en waarden zijn van je neef of nicht die in Frankrijk woont.


Groepscursus

Van Kraaij Educatie biedt diverse groepscursussen Frans aan. De data hiervan worden vooraf bepaald en gepubliceerd op onze website. De cursussen worden gegeven op onze eigen locatie in D’n Bogerd te Druten: een locatie met gratis parkeergelegenheden en gratis wifi. De cursus bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur tenzij er minder dan 4 deelnemers zijn. Bij 3 deelnemers zullen er 12 lessen van 1 uur bestaan. Indien er minder dan 3 deelnemers zijn dan bestaat de cursus uit 8 lessen van 1 uur. Voor elke les geldt dat hetzelfde aantal uur aan zelfstudie wordt verwacht. Dit betekent dat wanneer je een les van 1,5 uur hebt er ook nog gemiddeld 1,5 uur aan zelfstudie moet worden gedaan. De groepscursus wordt gegeven door onze docent Frans Marjan de Ruiter.

Basis
Aan het einde van het basis traject kan de cursist:

Vertrouwde dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen gericht op de bevrediging van concrete behoeften begrijpen en gebruiken. Zichzelf aan anderen voorstellen en kan vragen stellen en beantwoorden over persoonlijke gegevens zoals waar hij/zij woont, mensen die hij/zij kent en dingen die hij/zij bezit. Op een simpele wijze reageren, aangenomen dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is om te helpen.
Basis 1
€215,-
Start van de basis cursus, bij aanvang is geen basiskennis/niveau vereist (A0), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1-
Cursusmateriaal:
Tekstboek
Voyages- nieuw deel 1
ISBN: 9789460307317
Werkboek
Voyages - nieuw deel 1
ISBN: 9789460307324
(zelf aan te schaffen)
12 lessen van 1,5 uur
Basis 2
€215,-
Vervolg op basis 1 (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A1- hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1
Cursusmateriaal:
Tekstboek
Voyages- nieuw deel 1
ISBN: 9789460307317
Werkboek
Voyages - nieuw deel 1
ISBN: 9789460307324
(zelf aan te schaffen)
12 lessen van 1,5 uur
Basis 3
€215,-
Vervolg op basis 2 (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A1 hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1+ en krijg je van ons ook een certificaat op A1 niveau!
Cursusmateriaal:
Tekstboek
Voyages- nieuw deel 1
ISBN: 9789460307317
Werkboek
Voyages - nieuw deel 1
ISBN: 9789460307324
(zelf aan te schaffen)
12 lessen van 1,5 uur
Herhaalpakket (klik om uit te vouwen)
Herhaalpakket
€89,95
LET OP! Dit pakket is alleen voor de cursisten die bij ons in het voorjaar een cursus hebben afgenomen en graag de lesstof willen herhalen.
De behandelde theorie wordt nog eens herhaald. Dit gebeurt in 6 lessen van 1,5 uur die aansluitend aan de voorjaarscursus zullen plaatsvinden en is voor de zomervakantie afgerond. Deze cursus wordt afgestemd op de groep.
Cursusmateriaal:
Hiervoor is geen extra cursusmateriaal vereist
6 lessen van 1,5 uur

Privécursus

Ben je niet beschikbaar op de momenten van de groepscursus? Of wil jij gewoon liever één op één (of in een kleiner groepje) oefenen met een ervaren docent? Dan is er ook de mogelijkheid een privécursus te volgen. De cursus kan dan plaatsvinden in één van onze lokalen in D’n Bogerd, maar in overleg zou dit eventueel ook bij de cursist thuis kunnen plaatsvinden. Daarnaast heb je bij een privécursus veel inspraak in de inhoud van jouw cursus! Deze wordt dan specifiek op jouw wensen afgestemd. Voorafgaand aan een privécursus vindt er altijd een vrijblijvende intake plaats. Dit om jouw niveau te bepalen en de doelen die jij wilt bereiken vast te stellen. Een privécursus Frans kan worden gegeven door een junior of een senior docent. Een junior docent kost €45,- per uur en een senior docent kost €85,- per uur. Neem voor de mogelijkheden wat betreft een privécursus contact met ons op. We zijn te bereiken door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen.

Marjan de Ruiter

Klik op de foto om meer te lezen over de docente Frans


Let op!

Weet je niet welk niveau je hebt? Kom dan eerst naar de open avond voordat je je inschrijft!

De docent geeft je dan advies over welk niveau en welke groep bij jou past!

Top
Van Kraaij Educatie