Outlook


Heb je ook altijd een overvolle inbox en lukt het je niet om je e-mails goed te ordenen? Of zit je vaak te stoeien met je takenlijsten? Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden van Outlook zelf eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het kan vaak een stuk sneller en efficiënter.

Inefficiënt gebruik
Outlook heeft vele mogelijkheden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je betaalt een fiks bedrag voor het gebruik van de software. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die Outlook biedt voor jou en je collega’s. Inefficiënt met Outlook werken kost je tijd en geld.

Bespaar tijd
Je kunt veel tijd besparen als je enkele handige mogelijkheden van Outlook goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s. Daarom heeft Van Kraaij Educatie een training ontwikkeld, waarbij je allerlei praktische tools krijgt aangereikt die het werken met Outlook eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart. Je zult zien dat Outlook nog veel meer mogelijkheden heeft dan je dacht. Wist je bijvoorbeeld dat je e-mails en afspraken automatisch in kleurcategorieën kunt indelen? Zeker weten dat je daar veel tijd mee kunt besparen!

Cursus Outlook
De cursus kan plaatsvinden in één van onze lokalen in D’n Bogerd, maar in overleg zou dit eventueel ook bij de cursist thuis kunnen plaatsvinden. Daarnaast heb je bij een privécursus veel inspraak in de inhoud van jouw cursus! Deze wordt dan specifiek op jouw wensen afgestemd. Voorafgaand aan een privécursus vindt er altijd een vrijblijvende intake plaats. Dit om jouw niveau te bepalen en de doelen die jij wilt bereiken vast te stellen. Een privécursus kan worden gegeven door een junior of een senior docent. Een junior docent kost €45,- per uur en een senior docent kost €85,- per uur. Neem voor de mogelijkheden wat betreft een privécursus contact met ons op. We zijn te bereiken door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen.

Basis

2 lessen van 90 minuten

 • Berichten verzenden en ontvangen
 • Bijlage versturen
 • E-mailmappen
 • Agendagebruik
 • Werkzaamheden organiseren

Gevorderden

3 lessen van 90 minuten

 • Efficiënt agendagebruik
 • Mailings
 • Groeperen en samenvouwen
 • Prioriteiten stellen met taken
 • E-mail bewaren en archiveren
Maak een vrijblijvende afspraak
Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we geheel vrijblijvend welke onderdelen in een training aan bod kunnen komen. Bel ons op 0487-745003 .
Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.
Direct inschrijven  Cursus

  BasisGevorderden

  GroepscursusPrivécursus

  Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

  Swen Wigmans

  Klik op de foto om meer te lezen over de docent Outlook


  Bart van Kraaij

  Klik op de foto om meer te lezen over de docent Outlook


  45per uur

  • Docent type: Junior
   
  85per uur

  • Docent type: Senior
  Top
  Van Kraaij Educatie