Office 365


Wellicht heb je al gehoord van Office 365 of maak je er zelfs (onbewust) al gebruik van. Microsoft Office 365 combineert functionaliteiten van bekende programma’s zoals Word, Excel en Outlook met cloudoplossingen. Je kunt zo vanaf elk apparaat met internetverbinding bij al je bestanden komen.

Kansen missen door inefficiënt gebruik
Helaas is Office 365 niet gratis. Je betaalt er een eenmalig, jaarlijks of zelfs maandelijks een flink bedrag voor. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die deze software biedt voor jou en je collega’s. Wellicht stuur je elkaar een eindeloze stroom e-mails met telkens weer bijgewerkte bestanden. Heb je weleens aan cloudopslag gedacht? Of zit je toch telkens weer met je rekenmachine naast je laptop als je in Excel aan het werken bent. Misschien biedt een draaitabel dan uitkomst?

Bespaar tijd
Je kunt veel tijd besparen als je enkele van de mogelijkheden van Office 365 goed leert gebruiken met je collega’s. Daarom heeft Van Kraaij Educatie een training ontwikkeld, waarbij je in twee dagdelen allerlei tools krijgt aangereikt die het werken met Office 365 eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart.

Cursus Microsoft Office 365
De cursus kun je individueel of in groepsverband nemen en bestaat uit twee onderdelen. Deze kun je hieronder terugvinden. De groepscursus bestaat uit iets meer dan alleen Microsoft Office 365. De cursus wordt gegeven op D'n Bogerd in Druten. Je kunt bij D'n Bogerd gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. De cursus bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur. Tijdens elke les is er een korte pauze met koffie en thee.
 

Office 365

10 lessen van 90 minuten

  • Word
  • Excel
  • Powerpoint
  • Outlook
  • Onedrive
 
Ga naar de checklist: welke functies kunnen het werken met Office 365 sneller en eenvoudiger maken?
Iedereen gebruikt Office 365 op zijn eigen manier. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cursussen en trainingen, kunnen wij goed inschatten met welke handige tools jouw productiviteit kan worden verhoogd. Aan de hand van de door Van Kraaij Educatie samengestelde checklist kun je ontdekken welke functies in Word je nog niet optimaal gebruikt.

Maak vrijblijvend een afspraak
Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we aan de hand van de door jou ingevulde checklist geheel vrijblijvend welke onderdelen in een training aan bod kunnen komen. Bel ons op 0487-745003.

Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Je moet ook beschikken over de volgende producten: Windows 10, Microsoft Word, Excel, Outlook, Powerpoint 2013/2016. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.
Direct inschrijvenCursus

BasisGevorderden

GroepscursusPrivécursus

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Bart van Kraaij

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Office


Top
Van Kraaij Educatie