Office 365


Wellicht heb je al gehoord van Office 365 of maak je er zelfs (onbewust) al gebruik van. Microsoft Office 365 combineert functionaliteiten van bekende programma’s zoals Word, Excel en Outlook met cloudoplossingen. Je kunt zo vanaf elk apparaat met internetverbinding bij al je bestanden komen.

Kansen missen door inefficiënt gebruik
Helaas is Office 365 niet gratis. Je betaalt er een eenmalig, jaarlijks of zelfs maandelijks een flink bedrag voor. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die deze software biedt voor jou en je collega’s. Wellicht stuur je elkaar een eindeloze stroom e-mails met telkens weer bijgewerkte bestanden. Heb je weleens aan cloudopslag gedacht? Of zit je toch telkens weer met je rekenmachine naast je laptop als je in Excel aan het werken bent. Misschien biedt een draaitabel dan uitkomst?

Bespaar tijd
Je kunt veel tijd besparen als je enkele van de mogelijkheden van Office 365 goed leert gebruiken met je collega’s. Daarom heeft Van Kraaij Educatie een training ontwikkeld, waarbij je in twee dagdelen allerlei tools krijgt aangereikt die het werken met Office 365 eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart.

Cursus Microsoft Office 365
De cursus kan plaatsvinden in één van onze lokalen in D’n Bogerd, maar in overleg zou dit eventueel ook bij de cursist thuis kunnen plaatsvinden. Daarnaast heb je bij een privécursus veel inspraak in de inhoud van jouw cursus! Deze wordt dan specifiek op jouw wensen afgestemd. Voorafgaand aan een privécursus vindt er altijd een vrijblijvende intake plaats. Dit om jouw niveau te bepalen en de doelen die jij wilt bereiken vast te stellen. Een privécursus kan worden gegeven door een junior of een senior docent. Een junior docent kost €45,- per uur en een senior docent kost €85,- per uur. Neem voor de mogelijkheden wat betreft een privécursus contact met ons op. We zijn te bereiken door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen.

Maak vrijblijvend een afspraak
Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we geheel vrijblijvend welke onderdelen in een training aan bod kunnen komen. Bel ons op 0487-745003.

Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Je moet ook beschikken over de volgende producten: Windows 10, Microsoft Word, Excel, Outlook, Powerpoint 2013/2016. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.
Direct inschrijven  Cursus

  BasisGevorderden

  GroepscursusPrivécursus

  Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

  Bart van Kraaij

  Klik op de foto om meer te lezen over de docent Office


  45per uur

  • Docent type: Junior
   
  85per uur

  • Docent type: Senior
  Top
  Van Kraaij Educatie