0487-745003

Esther Go

Docent Mindfulness

Rust en ruimte in je hoofd zorgt voor effectief en plezierig werken en maakt dat je de juiste keuzes kunt maken! Mijn naam is Esther Go en ik ben docente Mindfulness; ook wel stressreductie genoemd. Want als we mindful (bewust) zijn daalt ons stressniveau.
Als Maas & Waalse heb ik na het Pax Christi College de wereld rondgereisd, om uiteindelijk met mijn gezin 20 jaar later toch weer hier neer te strijken. Als pedagoog werk ik binnen mijn eigen onderneming GO Begeleiding in gezinnen bij wie de opvoeding van de kinderen niet vanzelf gaat. Kinderen of ouders hebben autisme of adhd, waardoor niet alles vanzelfsprekend loopt. In deze gezinnen is het stressniveau over het algemeen hoog. Ouderbegeleiding en coaching is dan helpend, maar soms zet ik ook Mindfulness in. Als de stress daalt, ontstaat er weer meer ruimte voor plezier en oog voor de dingen die góed gaan!
Bij Van Kraaij Educatie verzorg ik vanaf 2021 Stressreductie trainingen via mindfulness. Speciaal voor de werkende mens, die zich moe en gejaagd voelt en niet voldoende tot rust kan komen. Op een eenvoudige manier leer je hoe je je eigen weerbaarheid en vitaliteit kunt versterken. Ik geniet ervan als mensen (weer) zélf het heft in handen nemen! Zich laten leiden door wat voor hún belangrijk is in het leven. Ik geloof erin dat ieder mens waardevol is en dat je kan schitteren, mits je naar jezelf luistert. Mindfulness is voor mijzelf een ongelooflijk waardevolle, maar ook simpele tool om hiertoe te komen. Dat gun ik iedereen!Terug naar teamoverzicht
Blogberichten van Esther