0487-745003
>

Bijles Spaans

Direct inschrijven
Startdata

De startdata van de bijles stem je samen af met je bijlesgever.

Kosten

Vanaf €21,- per uur.

Wanneer je Bijles Spaans volgt dan is er altijd veel individuele aandacht voor jouw leerbehoeften. Wat vind jij lastig en waar zou jij bij geholpen willen worden? Denk aan extra uitleg over een bepaald onderwerp of juist veel extra oefenen samen met je bijlesgever zodat jij de stof eigen maakt. Een bijlesgever kan je ook helpen met het voorbereiden op een belangrijke toets en ze kunnen je tips en advies geven over hoe je het beste kunt leren. Jij staat centraal en de Bijles Spaans wordt aangepast naar jouw leerwensen.

Wanneer je bijles Spaans volgt dan...
Gaan we samen aan de slag om jouw Spaanse taalvaardigheid te verbeteren. Allereerst is het belangrijk om te weten wat Spaans voor jou lastig maakt; wil het leren van de woordjes niet lukken? Heb je moeite om teksten te lezen? Of is het juist de grammatica waar jij op vastloopt? Vervolgens gaan we in jouw tempo kijken naar de onderwerpen waarbij je hulp nodig hebt. Tijdens de bijlessen zul je niet alleen extra uitleg krijgen, maar je zult ook in gesprek gaan met je bijlesgever over welke stappen je doorloopt tijdens een oefening, welke manier van aanpakken voor jou het beste werkt en welke handigheidjes van toepassing zijn. We zullen ook bespreken wat je naast je huiswerk kunt doen om je Spaanse woordenschat te verbeteren op een leerzame, maar vooral ook leuke manier!

Wij bieden:

 • Online bijles Spaans;
 • Spaans bijles aan huis;
 • Spaans bijles in Druten.

Nog niet helemaal zeker? Plan een vrijblijvend intakegesprek in met Sanne, Coördinator Studiebegeleiding.

We bespreken graag samen met jouw persoonlijke wensen en kijken naar de mogelijkheden. Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan wij op zoek naar een geschikte bijlesgever. We kijken naar woonplaats, beschikbaarheid, het niveau en de gewenste ervaring. Ons streven is om alles binnen één week te regelen.

Meer informatie

Het is belangrijk dat je bijles krijgt in en rustige omgeving, zodat je je goed kunt concentreren. Bij Van Kraaij Educatie zijn er verschillende mogelijkheden waar je de bijles kan volgen.

 • Online bijles
 • Bijles in de Bogerd in Druten
 • Bijles bij jou thuis

Na het inschrijven gaan we opzoek naar een geschikte bijlesgever of docent en samen kun je bepalen wanneer je de bijlessen plant. Tijdens het inschrijf proces kun je de voorkeur voor locatie en tijd aangeven.

Hoe werkt het?

Stap 1: inschrijven
Schrijf je in via ons platform. Liever dat wij de inschrijving doen? Neem dan telefonisch contact met ons op! Samen kijken we naar oplossingen voor jouw vragen. Er is altijd een vast contactpersoon, dit is Sanne Peters coördinator Studiebegeleiding.

Stap 2: op zoek
Na het in kaart brengen van je wensen en mogelijkheden gaan we op zoek naar een geschikte bijlesgever. De bijlesgever zal vervolgens contact opnemen met de ouders/verzorgers of de leerling om een eerste afspraak te maken. Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen een bijlesgever voor je te regelen.

Stap 3: let's go!
De leerling gaat met de bijlesgever aan de slag tijdens de bijlessen. De bijlesgever en de leerling zullen samen erachter komen waar de problemen liggen en welke manier het beste werkt om dit te kunnen oplossen. Wij adviseren wekelijks een bijles te plannen, zodat er structuur komt in de begeleiding.

Stap 4: zie het resultaat
Met de factuur kun je een enquête invullen over de tevredenheid. Je kunt dan aangeven wat er eventueel moet worden bijgesteld aan de bijlessen. Op deze manier kunnen wij onze diensten nog beter optimaliseren.

Direct inschrijven
 • Junior €21,- per uur
  • Verzorgd door enthousiaste studenten
  • Jaarlijks €15,- bemiddelingskosten
 • Senior €29,- per uur
  • Verzorgd door ervaren bijlesgevers, zowel studenten als afgestudeerden
  • Jaarlijks €15,- bemiddelingskosten
 • Professional €37,- per uur
  • Voor leerlingen die extra zorg behoeven of juist verdieping willen
  • Ook voor HBO- en WO-studenten
  • Jaarlijks €15,- bemiddelingskosten
Direct inschrijven

Mogelijk ook interessant voor jou