0487-745003
>

Bijles Natuurkunde

Direct inschrijven
Startdata

De startdata van de bijles stem je samen af met je bijlesgever.

Kosten

Vanaf €21,- per uur.

Wanneer je Bijles Natuurkunde volgt dan is er altijd veel individuele aandacht voor jouw leerbehoeften. Wat vind jij lastig en waar zou jij bij geholpen willen worden? Denk aan extra uitleg over een bepaald onderwerp of juist veel extra oefenen samen met je bijlesgever zodat jij de stof eigen maakt. Een bijlesgever kan je ook helpen met het voorbereiden op een belangrijke toets en ze kunnen je tips en advies geven over hoe je het beste kunt leren. Jij staat centraal en de Bijles Natuurkunde wordt aangepast naar jouw leerwensen.

Wanneer je bijles natuurkunde volgt…
Dan gaan we samen kijken naar hoe je het best een vraag aan kunt pakken. We beginnen met het noteren en onderstrepen van de belangrijkste zaken. Vervolgens proberen we het grote plaatje te zien. We bepalen de route om naar het eindantwoord te komen en zoeken formules bij elke stap. Daarna volgt pas het rekenwerk.

Daarnaast bespreken we vragen als: Wat is het nut van deze opdracht? Hoe koppel ik de theorie aan de vragen? Wat zijn de toepassingen in het dagelijks leven? Door te kijken naar de strategie die voor jou werkt, brengen we samen jouw natuurkundige vaardigheden naar een hoger niveau.

Wij bieden:

 • Online bijles Natuurkunde;
 • Natuurkunde bijles aan huis;
 • Natuurkunde bijles in Druten.

Nog niet helemaal zeker? Plan een vrijblijvend intakegesprek in met Sanne, Coördinator Studiebegeleiding.

We bespreken graag samen met jouw persoonlijke wensen en kijken naar de mogelijkheden. Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan wij op zoek naar een geschikte bijlesgever. We kijken naar woonplaats, beschikbaarheid, het niveau en de gewenste ervaring. Ons streven is om alles binnen één week te regelen.

Meer informatie

Het is belangrijk dat je bijles krijgt in en rustige omgeving, zodat je je goed kunt concentreren. Bij Van Kraaij Educatie zijn er verschillende mogelijkheden waar je de bijles kan volgen.

 • Online bijles
 • Bijles in de Bogerd in Druten
 • Bijles bij jou thuis

Na het inschrijven gaan we opzoek naar een geschikte bijlesgever of docent en samen kun je bepalen wanneer je de bijlessen plant. Tijdens het inschrijf proces kun je de voorkeur voor locatie en tijd aangeven.

Hoe werkt het?

Stap 1: inschrijven
Schrijf je in via ons platform. Liever dat wij de inschrijving doen? Neem dan telefonisch contact met ons op! Samen kijken we naar oplossingen voor jouw vragen. Er is altijd een vast contactpersoon, dit is Sanne Peters coördinator Studiebegeleiding.

Stap 2: op zoek
Na het in kaart brengen van je wensen en mogelijkheden gaan we op zoek naar een geschikte bijlesgever. De bijlesgever zal vervolgens contact opnemen met de ouders/verzorgers of de leerling om een eerste afspraak te maken. Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen een bijlesgever voor je te regelen.

Stap 3: let's go!
De leerling gaat met de bijlesgever aan de slag tijdens de bijlessen. De bijlesgever en de leerling zullen samen erachter komen waar de problemen liggen en welke manier het beste werkt om dit te kunnen oplossen. Wij adviseren wekelijks een bijles te plannen, zodat er structuur komt in de begeleiding.

Stap 4: zie het resultaat
Met de factuur kun je een enquête invullen over de tevredenheid. Je kunt dan aangeven wat er eventueel moet worden bijgesteld aan de bijlessen. Op deze manier kunnen wij onze diensten nog beter optimaliseren.

Direct inschrijven
 • Junior €21,- per uur
  • Verzorgd door enthousiaste studenten
  • Jaarlijks €15,- bemiddelingskosten
 • Senior €29,- per uur
  • Verzorgd door ervaren bijlesgevers, zowel studenten als afgestudeerden
  • Jaarlijks €15,- bemiddelingskosten
 • Professional €37,- per uur
  • Voor leerlingen die extra zorg behoeven of juist verdieping willen
  • Ook voor HBO- en WO-studenten
  • Jaarlijks €15,- bemiddelingskosten
Direct inschrijven

Mogelijk ook interessant voor jou