0487-745003

Monique Witlam

Loopbaancoach

Na 25 jaar met veel passie in verschillende functies gewerkt te hebben in het mbo en hbo-onderwijs, ben ik in 2021 mijn eigen bedrijf gestart.

Ik zet mij gedreven en met passie in op het leven-lang leren en blijven ontwikkelen van mensen op gebied van loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en/of persoonlijke effectiviteit. Met verschillende (master)studies in mijn rugzak op gebied van bedrijfskunde, organisatiekunde, verandermanagement en strategie implementatie, leg ik verbindingen tot persoonlijke groei en succes. De relatie tot het resultaat wat een organisatie wil bereiken is daarbij vanzelfsprekend. Waar vind je de match?

Als bevoegd 2e graad docent voel ik mij als een vis in het water bij van Kraaij Educatie en spreekt mij de inzet op gebied als docent en/ of begeleider/coach erg aan. Blijven groeien als mens, daar sta ik voor. Zoeken naar en de focus leggen op de zaken die je blij maken en waar je talenten gevoed en benut worden. Daar hoort ook het punt bij waarop je merkt dat je je grenzen gaat verleggen, je kennis en kunde gaat ‘stretchen’ en groeit. Ga mee het avontuur aan!Terug naar teamoverzicht