>

Meer klanten uit Instagram voor bedrijven

Tijdens deze cursus leer je hoe je succesvol klanten kunt werven via Instagram.

Gratis inschrijven
Startdata
  • 18-10-2022 (Vol)
  • 07-11-2022 (Vol)
  • 07-12-2022 om 08:30 van 08:30 tot 12:30 (Nog 1 plaats beschikbaar)
Bekijk alle startdata
Kosten

Normale prijs: € 950

Nu GRATIS! (Meer info)

Uitvoering

Je weet dat social media de manier is om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Je hebt al een account en post er regelmatig op maar klanten komen er nog niet uit. Wat doe je fout? In deze training/ vervolgcursus word je meegenomen in hoe jij ervoor zorgt dat klanten naar je toe komen. Graag doorklikken naar je website en ook daadwerkelijk bij je gaan kopen. Social media is de toekomst en stilstand is achteruitgang. Dus zorg dat je bij blijft en je klanten ook daadwerkelijk binnenhaalt via het kanaal waar ze dagelijks te vinden zijn. 

Na het afronden van de cursus kun je: 
Na het afronden kunnen je Instagram succesvol gebruiken voor hun bedrijf en er daadwerkelijk leads (potentiële klanten) en klanten uithalen. 

Meer informatie

Startdatum 18-10-2022
Locatie Online
Vrije plaatsen -1
Docent Anne Niemeijer
Lesdata
18-10-202208:30 tot 12:30
01-11-202208:30 tot 12:30

Inschrijven

Bekijk alle lesdata

Startdatum 07-11-2022
Locatie Online
Vrije plaatsen -1
Docent Anne Niemeijer
Lesdata
07-11-202208:30 tot 12:30
21-11-202208:30 tot 12:30

Inschrijven

Bekijk alle lesdata

Startdatum 07-12-2022
Locatie Online
Vrije plaatsen 1
Docent Anne Niemeijer
Lesdata
07-12-202208:30 tot 12:30
14-12-202208:30 tot 12:30

Inschrijven

Bekijk alle lesdata

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma 
Dag 1: op de eerste dag gaan we het hebben over wat je doel is met Instagram. Leren we hoe verkopen werkt op Instagram en gaan we meteen de content optimaliseren. Hoe we hun boodschap over moeten brengen voor optimaal resultaat. En leren ze hoe ze in contact komen met hun doelgroep.  Voor de eerste dag moeten ze via een begeleidend filmpje checken of ze alle basis goed hebben staan. En krijgen ze de opdracht om content voor te bereiden. En hun doelen formuleren. 

De 2e dag: staat in het teken van zichtbaar zijn. Daarbij nemen we de diverse functies door zoals de link in bio, reels, story’s, hoogtepunten en statistieken. Dit gaan we allemaal testen op de 2e dag zodat ze meteen vragen kunnen stellen. We optimaliseren alle communicatie voor verkoop zodat ze er comfortabel mee worden.

Studiebelasting:  
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, dit bestaat uit 2 lesdagen van elk 4 uur en 8 uur zelfstudie.  Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met een docent.

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Gratis inschrijven Incompany

Investering

  • De normale prijs voor de klassikale cursus bedraagt: €950
  • Je volgt de cursus nu gratis dankzij NL Leert Door.

 

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent
Gratis inschrijven
Meer klanten uit Instagram voor bedrijven krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Anoniem

Meer handigheid in gebruik van Insta.  Erg duidelijke uitleg van trainster Anne

Anoniem

Jezelf meer laten zien. Je eigen mening delen. Vooral verbinden. Verkopen op een manier die niet opdringerig is. Dat we het over verkopen in het algemeen hebben. Dus niet alleen toepasselijk op Instagram. Dat ik me bewuster ben geworden van mijn doelgroep en kracht. Het was fijn dat ze heel eerlijk is. En dat het niet alleen gaat om goede posts maar vooral om verbinding. Ze weet veel over sales en de theorie. Ze brengt het heel persoonlijk en werkbaar. En ze geeft iedereen op maat advies. De kleine groep is fijn.

Anoniem

Opbouw van verschillende Insta-posts passend bij doel en hoe je je contactengroep uitbreidt. De break-out sessies & de gerichte feedback, het werkelijk-doen was leuk. De docent kan goed schakelen met duidelijke, praktische voorbeelden voor iedere deelnemer (geen generieke voorbeelden, maar van toepassing op de betreffende business)

Anoniem

Meer mogelijkheden met Instagram. Veel info om in praktijk uit te voeren. De docent gebruikt persoonlijke voorbeelden per account

Anoniem

Er was veel interactie met anderen, het cursusboek dat er bij zat was heel verhelderend en laagdrempelig - een heel goede voorbereiding voor wie nog nooit op insta had gezeten, zoals ik. Er waren veel voorbeelden uit de praktijk.    

Anoniem

Ik heb geleerd hoe je Instagram ook op zakelijk vlak juist goed kan inzetten. De docent  snapt Instagram goed, ze probeert iedereen persoonlijk echt advies en tips te geven. Ze is vriendelijk en heeft goede creatieve ideeën.  

Gegeven door
Meer info
Hoe werkt NL Leert Door? Veelgestelde vragen Brochure aanvragen Gratis inschrijven Incompany
Deel deze ontwikkelactiviteit

Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

ACTIE: ontvang €25,- korting op bijlessen of (individuele) studiebegeleiding als je je inschrijft voor een cursus of e-learning!

Meer informatie

Mogelijk ook interessant voor u

Incompany via NL Leert Door Sectoraal Maatwerk

Het is mogelijk om een Incompany training te organiseren met de subsidie NL Leert Door Sectoraal Maatwerk. Dit betekent dat de cursussen volledig gratis zijn onder enkele voorwaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.