>

Basiscursus Instagram voor zakelijk gebruik

In deze training word je meegenomen in de belangrijkste functies zoals story’s, reels en posts zodat jij je bedrijf de zichtbaarheid kunt geven die het verdient

Gratis inschrijven
Startdata
  • 04-11-2022 (Vol)
  • 29-11-2022 om 08:30 van 08:30 tot 12:30 (Nog 3 plaatsen beschikbaar)
Bekijk alle startdata
Kosten

Normale prijs: € 950

Nu GRATIS! (Meer info)

Uitvoering

Je weet dat social media de manier is om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Alleen waar start je? Instagram is een snel ontwikkelend social medium met veel mogelijkheden. In deze training word je meegenomen in de belangrijkste functies zoals story’s, reels en posts zodat jij je bedrijf de zichtbaarheid kunt geven die het verdient. Social media is de toekomst en stilstand is achteruitgang. Dus zorg dat je bij blijft en je klanten kunt bedienen via het kanaal waar ze dagelijks te vinden zijn. 

Na het afronden van de cursus kun je: 
De deelnemer kent na deze training de belangrijkste functies van Instagram en weet deze succesvol in te zetten voor de zichtbaarheid van het bedrijf. Ook is het account geoptimaliseerd en weten ze waar het om draait op Instagram vanuit het bedrijf. 

Meer informatie

Startdatum 04-11-2022
Locatie Online
Vrije plaatsen 0
Docent Anne Niemeijer
Lesdata
04-11-202208:30 tot 12:30
18-11-202208:30 tot 12:30

Inschrijven

Bekijk alle lesdata

Startdatum 29-11-2022
Locatie Online
Vrije plaatsen 3
Docent Anne Niemeijer
Lesdata
29-11-202208:30 tot 12:30
06-12-202208:30 tot 12:30

Inschrijven

Bekijk alle lesdata

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma

Dag 1: de eerste dag gaan we het hebben over wat je zakelijke doel is met Instagram. Gaan we het account optimaliseren. En leren we hoe we in contact komen met andere Instagrammers en hun doelgroep. Voor de eerste dag moet je via een begeleidend filmpje zorgen dat je account staat. Een goede foto hebben van jezelf en het account goed instellen. 

Tussen de 1e en 2e dag krijg je huiswerk mee om te zorgen dat ze flink aan de slag gaan met Instagram.  

De 2e dag: staat in het teken van zichtbaar zijn. Daarbij nemen we de diverse functies door zoals reels, story’s, hoogtepunten en statistieken. Dit gaan we allemaal testen in de 2e dag zodat je meteen vragen kunt stellen. Je mag nadien altijd nog vragen stellen over de e-mail met betrekking tot de basis. 

Studiebelasting:  
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, dit bestaat uit 2 online lesdagen van elk 4 uur en 8 uur zelfstudie. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met een docent.  

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Gratis inschrijven Incompany

Investering

  • De normale prijs voor de klassikale cursus bedraagt: €950
  • Je volgt de cursus nu gratis dankzij NL Leert Door.

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Gratis inschrijven
Basiscursus Instagram voor zakelijk gebruik krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Anoniem

Inspirerend met veel praktijkvoorbeelden en bereid om te helpen. Chatbox sessies met andere deelnemers zorgde voor goede feedback. Een tweede paar ogen!

Kim Hulstkamp

De docent geeft duidelijke uitleg. Rustig persoon, ze heeft kennis en weet dit ook over te brengen

Wendy

Goede uitleg, vriendelijk en duidelijk.

Anoniem

Meer begrip van Instagram. Actief, interactief, leuke docent.

Anoniem

Hoe ik Instagram moet gebruiken in de basis en hoe ik op de beste manier klanten kan bereiken. Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht. Ze vroeg echt of iedereen het begreep.

Geert Dolfing

Het gebruik van Insta weet ik nu beter. Het was een duidelijke instructie.

Anoniem

Dat er gestimuleerd werd om te experimenteren en ook om niet bang te zijn om ermee aan de slag te gaan. Anne is echt een leuke enthousiaste docent, ook online goed te volgen! Meet inhoudelijke kennis over het gebruik van Instagram en toepassingsmogelijkheden.  

Anoniem

Het is inhoudelijke informatie met basis functionaliteiten om Instagram zakelijk te kunnen gebruiken.

Anoniem

Veel instellingen en mogelijkheden van de diverse opties in Instagram De docent kan rustig en goed aanhaken bij de verschillende deelnemers.  Veel tips uit de praktijk en stap voor stap.

Geert Dolfing

De cursus gaf duidelijke instructies over het zakelijk gebruik van Instagram. Daarnaast werd feedback serieus genomen en direct opgepakt. De docent was ook erg spontaan.

Gegeven door
Meer info
Hoe werkt NL Leert Door? Veelgestelde vragen Brochure aanvragen Gratis inschrijven Incompany
Deel deze ontwikkelactiviteit

Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

ACTIE: ontvang €25,- korting op bijlessen of (individuele) studiebegeleiding als je je inschrijft voor een cursus of e-learning!

Meer informatie

Mogelijk ook interessant voor u

Incompany via NL Leert Door Sectoraal Maatwerk

Het is mogelijk om een Incompany training te organiseren met de subsidie NL Leert Door Sectoraal Maatwerk. Dit betekent dat de cursussen volledig gratis zijn onder enkele voorwaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.