Italiaans

Wil je jezelf verbeteren in bijvoorbeeld het schrijven van e-mails of het voeren van telefoongesprekken in deze vreemde taal? Wij kunnen je daarbij helpen.

Neem contact met ons op en we plannen vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Geef aan waar je tegenaan loopt en wij zorgen voor een cursusvoorstel dat perfect op jouw wensen aansluit. Op deze manier leer je exact wat je wil leren en weet je vooraf waar je in de cursus mee aan de slag gaat. Zelfs het cursusmateriaal stemmen we op jouw behoeften af.

Op locatie
Wij verzorgen onze cursussen in D’n Bogerd te Druten. Deze locatie beschikt over gratis parkeergelegenheden en Wifi. Indien gewenst kunnen wij ook de cursussen bij jouw op locatie verzorgen. De docent komt naar je toe en zo verlies jijzelf of je werknemer geen tijd door te reizen.

Prijzen
Doordat wij onze cursussen geheel op maat maken is vooraf een prijs noemen erg lastig. Is er bijvoorbeeld één cursist of zijn er meerdere cursisten? Bestaat de cursus uit 10 lessen of uit 20 lessen? Wij werken in ieder geval met een uurprijs van €65,- zodat je een inschatting kan maken.

Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact op met de coördinator van de zakelijke cursussen: Swen Wigmans en hij zal u van alle nodige informatie voorzien.

Benodigde voorkennis
Om aan deze cursus te kunnen deelnemen heb je geen voorkennis nodig. Wij passen de cursus op jouw niveau aan.

Petra Balestri

Klik op de foto om meer te lezen over de docente Italiaans


65per persoon per uur

  • Docent type: Senior

Hoe werkt het?

 
1

Contact opnemen

Heb je interesse in de cursus? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via onze website, door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen. Je bent ook van harte welkom bij ons op locatie.


klik en lees dan verder
Op basis van de wensen van de cursist wordt er meteen een globale prijsindicatie gemaakt.

.
2

Intakegesprek

Wanneer de prijsindicatie binnen het verwachtingspatroon van de klant ligt, komt er een kennismakingsgesprek tussen de docent en de klant. Hierin worden de doelen van de cursist, het lesmateriaal en de lesplanning besproken.

3

Offerte

Op basis van het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt er een gerichte offerte gemaakt. Op deze manier ontvang je een offerte die perfect aansluit op de behoeften van de cursist.

4

Let's go!

Als de offerte akkoord is, wordt het lesmateriaal besteld en worden de lessen ingepland. Nu kun je gaan beginnen met jouw op maat gemaakte privécursus!

Interesse?
Neem dan contact met ons op!
Top
Van Kraaij Educatie