Taalcursussen

Heb je moeite met onderwerpen zoals e-mails schrijven, onderhandelen, schrijven en beantwoorden van klachtbrieven, het voeren van telefoongesprekken of vloeiend een gesprek kunnen voeren? En dat allemaal in een vreemde taal!

Onze taalcursussen worden geheel afgestemd op de leerdoelen van de werknemer en/of werkgever. Door middel van een laagdrempelig kennismakingsgesprek bepalen we de leerdoelen van de cursist. Hierdoor is de cursist er altijd van verzekerd dat in de cursus precies de onderwerpen aan bod komen die hij of zij wil leren om nog beter te presteren op het werk.

Onze cursussen worden gegeven op D'n Bogerd in Druten of bij jou op locatie. Je kunt bij D'n Bogerd gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid en gratis wifi.

Ons aanbod

Onze trainingen van Van Kraaij Educatie staan bekend als professionele en informele lessen. We maken voor jouw bedrijf een op maat gemaakte training en behandelen wat toepasselijk is voor het bedrijf.

Breng jouw kennis, of de kennis van je personeel van een bepaalde taal naar een hoger niveau. De talen waar wij trainingen in verzorgen staan verder op deze pagina.

Ontdekken waar jouw personeel aan toe is?
Maak vrijblijvend een afspraak.
Top
Van Kraaij Educatie