Word


Zit je ook altijd te stoeien met witregels, opsommingstekens en uitlijning? Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden van Word zelf eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het kan vaak een stuk sneller en efficiënter.

Inefficiënt gebruik
Word heeft vele mogelijkheden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je betaalt een fiks bedrag voor het gebruik van de software. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die Word biedt voor jou en je collega’s. Inefficiënt met Word werken kost je tijd en geld.

Bespaar tijd
Je kunt veel tijd besparen als je enkele handige mogelijkheden van Word goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s. Daarom ontwikkeld Van Kraaij Educatie trainingen geheel op maat, waarbij je allerlei praktische tools krijgt aangereikt die het werken met Word eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart. Je zult zien dat Word nog veel meer mogelijkheden heeft dan je dacht. Heb je bijvoorbeeld weleens van een automatische inhoudsopgave gehoord? Zeker weten dat je dan nooit meer een inhoudsopgave zelf gaat typen!

Gratis reader
Wil je alvast een aantal gratis tips ontvangen? Van Kraaij Educatie heeft een handige reader ontwikkeld waarin al een aantal tools voor Word worden uitgelegd. Klik hier om de gratis reader te downloaden.

Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Je moet ook beschikken over de volgende producten: Windows 10 en Microsoft Word 2013/2016/2019. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.

Swen Wigmans

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Word


Bart van Kraaij

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Word


85per uur

Interesse?
Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt het?

 
1

Contact opnemen

Heb je interesse in de cursus? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via onze website, door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen. Je bent ook van harte welkom bij ons op locatie.


klik en lees dan verder
Op basis van de wensen van de cursist wordt er meteen een globale prijsindicatie gemaakt.

.
3

Intakegesprek

Wanneer de prijsindicatie binnen het verwachtingspatroon van de klant ligt, komt er een kennismakingsgesprek tussen de docent en de klant. Hierin worden de doelen van de cursist, het lesmateriaal en de lesplanning besproken.

3

Offerte

Op basis van het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt er een gerichte offerte gemaakt. Op deze manier ontvang je een offerte die perfect aansluit op de behoeften van de cursist.

4

Let's go!

Als de offerte akkoord is, wordt het lesmateriaal besteld en worden de lessen in overleg ingepland. Nu kun je gaan beginnen met jouw op maat gemaakte privécursus!

Top
Van Kraaij Educatie