Windows 10


Zit je regelmatig achter de computer maar heb je eigenlijk geen idee hoe het allemaal werkt? Of heb je thuis een laptop of computer maar zit het stof erop omdat je hem niet kan gebruiken? Het is natuurlijk jammer dat je niet optimaal gebruik kan maken van de vele mogelijkheden van een computer of laptop. Je ziet dat collega’s, vrienden of familie deze vaardigheid wél onder de knie hebben en dat wil jij ook kunnen. Deze cursus zal je helpen om de basisvaardigheden aan te leren en zelfverzekerder te worden in het gebruiken van je computer of laptop.

Waar te beginnen?
Je kunt veel tijd besparen als je enkele van de mogelijkheden van een computer of laptop goed leert gebruiken. Daarom heeft van Kraaij Educatie een cursus ontwikkeld, waarbij allerlei tools krijgt aangereikt die werken met een computer of laptop eenvoudiger maken en waar je uiteindelijk tijd mee bespaart.

In de cursus ga je aan de slag met:

- De computer aanzetten
- Toetsenbord gebruik
- Muisgebruik
- Werken met tekst
- Mappen en bestanden
- Internetten
- Werken met e-mail
- Introductie met foto, video en muziek

Bart van Kraaij

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Windows 10


85per uur

Interesse?
Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt het?

 
1

Contact opnemen

Heb je interesse in de cursus? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via onze website, door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen. Je bent ook van harte welkom bij ons op locatie.


klik en lees dan verder
Op basis van de wensen van de cursist wordt er meteen een globale prijsindicatie gemaakt.

.
3

Intakegesprek

Wanneer de prijsindicatie binnen het verwachtingspatroon van de klant ligt, komt er een kennismakingsgesprek tussen de docent en de klant. Hierin worden de doelen van de cursist, het lesmateriaal en de lesplanning besproken.

3

Offerte

Op basis van het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt er een gerichte offerte gemaakt. Op deze manier ontvang je een offerte die perfect aansluit op de behoeften van de cursist.

4

Let's go!

Als de offerte akkoord is, wordt het lesmateriaal besteld en worden de lessen in overleg ingepland. Nu kun je gaan beginnen met jouw op maat gemaakte privécursus!

Top
Van Kraaij Educatie