Teams


Uit onderzoek van Van Kraaij Educatie blijkt dat veel mensen bij Microsoft Office direct denken aan de vier traditionele programma’s: Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De afgelopen jaren heeft Microsoft echter veel nieuwe apps gelanceerd in het online platform Office 365. Het opslaan van bestanden gebeurt tegenwoordig in OneDrive en op SharePoint. En takenlijstjes houden we voortaan bij in To Do, de opvolger van de “ouderwetse” takenlijst in Outlook.

Werken en chatten in één app
Teams combineert traditionele Office toepassingen met een chat. Dus je kunt eigenlijk chatten en werken in Word- en Excel-bestanden in één app. Chatten kan via tekst (zoals bij Whatsapp), maar ook via beeld (zoals bij Skype en FaceTime). En dat is ook nog eens mogelijk op alle apparaten (tablets, smartphones, laptops en desktops). Teamwerk wordt daardoor een stuk efficiënter. De mogelijkheden worden vervolgens uitgebreid met gedeelde notitieblokken (OneNote). En met de geïntegreerde tool Microsoft Planner wordt projectmanagement een fluitje van een cent. En dat ook nog eens overzichtelijk en zeer gestructureerd met labels, categorieën en statussen.

Terugdringen e-mailstroom
Microsoft Teams draagt bovendien bij aan het terugdringen van de e-mailstroom. Door overzichtelijk met lijstjes te werken, hoef je elkaar niet eindeloos te mailen. Naast interne samenwerking kan Teams ook de communicatie met klanten en leveranciers bevorderen. Een mooi, modern, veilig en efficiënt, alternatief voor het traditionele e-mailen.

Veel bedrijven kopen Office 365, maar vergeten vervolgens te investeren in een goede implementatie, inclusief training en ondersteuning voor de gebruikers. Daardoor blijven veel mensen op de “oude” manier werken en wordt het potentieel niet benut. En dat terwijl met Teams juist zoveel efficiëntieslagen te maken zijn.

Workshop op maat
Wij nemen je graag mee in de wereld van Microsoft Teams. Dat doen we met workshops op maat. We kijken naar de bedrijfsprocessen en beoordelen vervolgens welk functies van Microsoft Teams interessant zijn. Bij het ene bedrijf zal een simpele “gedeelde bestandsmap” al interessant zijn, terwijl bij andere bedrijven volledige projecten via Teams kunnen worden gemanaged.

Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Daarnaast moet je beschikken over de volgende producten: Windows 10 en Microsoft Office 365. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.

Bart van Kraaij

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Teams


85per uur

Interesse?
Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt het?

 
1

Contact opnemen

Heb je interesse in de cursus? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via onze website, door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen. Je bent ook van harte welkom bij ons op locatie.


klik en lees dan verder
Op basis van de wensen van de cursist wordt er meteen een globale prijsindicatie gemaakt.

.
3

Intakegesprek

Wanneer de prijsindicatie binnen het verwachtingspatroon van de klant ligt, komt er een kennismakingsgesprek tussen de docent en de klant. Hierin worden de doelen van de cursist, het lesmateriaal en de lesplanning besproken.

3

Offerte

Op basis van het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt er een gerichte offerte gemaakt. Op deze manier ontvang je een offerte die perfect aansluit op de behoeften van de cursist.

4

Let's go!

Als de offerte akkoord is, wordt het lesmateriaal besteld en worden de lessen ingepland. Nu kun je gaan beginnen met jouw op maat gemaakte privécursus!

Top
Van Kraaij Educatie