Office 365


Wellicht heb je al gehoord van Office 365 of maak je er zelfs (onbewust) al gebruik van. Microsoft Office 365 combineert functionaliteiten van bekende programma’s zoals Word, Excel en Outlook met cloudoplossingen. Je kunt zo vanaf elk apparaat met internetverbinding bij al je bestanden komen.

Kansen missen door inefficiënt gebruik
Helaas is Office 365 niet gratis. Je betaalt er een eenmalig, jaarlijks of zelfs maandelijks een flink bedrag voor. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die deze software biedt voor jou en je collega’s. Wellicht stuur je elkaar een eindeloze stroom e-mails met telkens weer bijgewerkte bestanden. Heb je weleens aan cloudopslag gedacht? Of zit je toch telkens weer met je rekenmachine naast je laptop als je in Excel aan het werken bent. Misschien biedt een draaitabel dan uitkomst?

Bespaar tijd
Je kunt veel tijd besparen als je enkele van de mogelijkheden van Office 365 goed leert gebruiken met je collega’s. Daarom is Van Kraaij Educatie gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerktrainingen, waarbij allerlei tools krijgt aangereikt die het werken met Office 365 eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart.
Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Je moet ook beschikken over de volgende producten: Windows 10 en Microsoft Office 365. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.

Bart van Kraaij

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Office


85per uur

Interesse?
Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt het?

 
1

Contact opnemen

Heb je interesse in de cursus? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via onze website, door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen. Je bent ook van harte welkom bij ons op locatie.


klik en lees dan verder
Op basis van de wensen van de cursist wordt er meteen een globale prijsindicatie gemaakt.

.
3

Intakegesprek

Wanneer de prijsindicatie binnen het verwachtingspatroon van de klant ligt, komt er een kennismakingsgesprek tussen de docent en de klant. Hierin worden de doelen van de cursist, het lesmateriaal en de lesplanning besproken.

3

Offerte

Op basis van het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt er een gerichte offerte gemaakt. Op deze manier ontvang je een offerte die perfect aansluit op de behoeften van de cursist.

4

Let's go!

Als de offerte akkoord is, wordt het lesmateriaal besteld en worden de lessen in overleg ingepland. Nu kun je gaan beginnen met jouw op maat gemaakte privécursus!

Top
Van Kraaij Educatie