Excel


Zit je regelmatig met je rekenmachine naast je laptop als je in Excel aan het werken bent? Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden van Excel zelf eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het kan vaak een stuk sneller en efficiënter.

Inefficiënt gebruik
Excel heeft vele mogelijkheden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je betaalt een fiks bedrag voor het gebruik van de software. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die Excel biedt voor jou en je collega’s. Inefficiënt met Excel werken kost je tijd en geld.

Bespaar tijd
Je kunt veel tijd besparen als je enkele handige mogelijkheden van Excel goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s. Daarom ontwikkelt Van Kraaij Educatie trainingen geheel op maat, waarbij je allerlei praktische tools krijgt aangereikt die het werken met Excel eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart. Je zult zien dat Excel nog veel meer mogelijkheden heeft dan je dacht. Heb je bijvoorbeeld weleens van een draaitabel gehoord? Zeker weten dat je die rekenmachine dan niet meer nodig hebt!

Gratis Reader
Wil je alvast een aantal gratis tips ontvangen? Van Kraaij Educatie heeft een handige reader ontwikkeld waarin al een aantal tools voor Excel worden uitgelegd. Klik hier om de gratis reader te downloaden.

Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Je moet ook beschikken over de volgende producten: Windows 10 en Microsoft Excel 2013/2016/2019. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.
 

Excel

10 lessen van 90 minuten

  • Cellen en formules
  • Werkmappen organiseren, beheren en delen
  • Aangepaste opmaak
  • Subtotalen en draaitabellen
  • Macro's
 

Bart van Kraaij

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Excel


65per persoon per uur

  • Docent type: Senior
Interesse?
Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt het?

 
1

Contact opnemen

Heb je interesse in de cursus? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via onze website, door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen. Je bent ook van harte welkom bij ons op locatie.


klik en lees dan verder
Op basis van de wensen van de cursist wordt er meteen een globale prijsindicatie gemaakt.

.
3

Intakegesprek

Wanneer de prijsindicatie binnen het verwachtingspatroon van de klant ligt, komt er een kennismakingsgesprek tussen de docent en de klant. Hierin worden de doelen van de cursist, het lesmateriaal en de lesplanning besproken.

3

Offerte

Op basis van het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt er een gerichte offerte gemaakt. Op deze manier ontvang je een offerte die perfect aansluit op de behoeften van de cursist.

4

Let's go!

Als de offerte akkoord is, wordt het lesmateriaal besteld en worden de lessen in overleg ingepland. Nu kun je gaan beginnen met jouw op maat gemaakte privécursus!

Top
Van Kraaij Educatie