Vertalen

Vertalingen kunnen bij ons al worden gedaan voor maar 16 cent per woord. Hiermee zijn wij een van de goedkoopste aanbieders. De vertalingen worden bij ons altijd binnen een week geleverd. Onze prijzen zijn exclusief BTW. Wij nemen grote en kleine opdrachten met veel plezier aan!

Financiële vertalingen
De financiële wereld heeft veel specifieke terminologie en daarom is het voor deze vertalingen van belang dat deze worden vertaald door iemand met een goede kennis van de doeltaal.

Vertalingen van websites
Wanneer je internationale klanten hebt of aan wilt trekken, is het van belang dat zij je ook via jouw website kunnen bereiken.

HRM vertalingen
Voor als je een CV, diploma, leaseregeling of personeelshandboek wilt laten vertalen.

Vertalingen van boeken en tijdschriften
Het is mogelijk om boeken of tijdschriften door ons te laten vertalen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het taalgebruik van de desbetreffende taal. Zo spreekt het ook degene aan die het vertaalde boek of tijdschrift leest.

Commerciële vertalingen
Om jouw internationale klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat je jouw commerciële teksten zo vertaalt, dat ze in het desbetreffende land/bedrijf direct aanslaan.

Vertalingen van handleidingen
Indien je een product hebt dat je wilt uitbrengen in een ander taalgebied kun je de handleiding van jouw product door ons laten vertalen. Je kunt denken aan gebruikershandleidingen, handleiding voor elektronische apparaten en vice versa.

Redigeren
Heb je wel eens moeite met spelling, zinsopbouw of grammatica? Is het voor jou belangrijk dat de teksten die je privé of zakelijk schrijft foutloos zijn? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Fouten kunnen funest zijn voor jouw bedrijf, zeker als het gaat om krantenartikelen of om teksten en brieven die je naar jouw klanten verstuurt. Daarom kun je jouw teksten door ons laten redigeren. Hiervoor geldt het standaardtarief van 12 cent per woord. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Wat doen wij?

Je kunt bij ons terecht voor het vertalen van websites, handboeken, tijdschriften, cv’s en diverse commerciële documenten.

Hoe werkt het?

1

Neem contact met ons op!

Je kunt contact opnemen via onze website of door ons even te bellen of een e-mail te sturen. Ook ben je altijd van harte welkom op ons kantoor in d’n Bogerd te Druten.

bijles_bijles_stap_22

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Om je snel en effectief te helpen kun je jouw tekst meesturen in het contactformulier. Wij stellen een vrijblijvende offerte op en versturen deze op werkdagen binnen 24 uur. Ons tarief bestaat uit een standaardtarief van 9 cent per woord in het geval van vertalingen en voor het redigeren rekenen wij 6 cent per woord. Je kunt bij ons ook gebruik maken van een spoeddienst. Dat houdt in dat wij jouw tekst binnen 48 uur aanleveren. Daarvoor geldt een tarief van 14 cent per woord in het geval van vertalingen en 10 cent per woord voor het redigeren.

bijles_bijles_stap_33

Ontvang en bevestig de offerte

Wanneer je onze offerte heeft ontvangen, kun je deze via de mail eenvoudig bevestigen. Onze vertaler gaat dan voor jou aan de slag.

bijles_bijles_stap_44

Ontvang de vertaalde tekst!

We hopen dat je tevreden bent met jouw vertaalde tekst!

Liever even telefonisch contact?
Wij helpen je graag.
Top
Van Kraaij Educatie