Huiswerkbegeleiding

Tijdens huiswerkbegeleiding helpen onze begeleiders je in kleine groepjes met je huiswerk. Overzicht creëren is niet altijd makkelijk. Samen met de huiswerkbegeleider maak je per middag een plan om het maak- en leerwerk goed en efficiënt aan te pakken. Zo houd je meer tijd over voor leuke dingen!

Huiswerkbegeleiding vindt plaats in een rustige en vertrouwde omgeving. Met z’n allen ga je aan de slag. Dat zorgt voor meer motivatie dan wanneer je alleen op je kamer je huiswerk maakt. Het is voor veel ouders bovendien een opluchting dat niet elke dag de strijd om het huiswerk hoeft plaats te vinden en dat een neutrale partij hierin meehelpt.

We maken samen met je ouders/verzorgers een plan van aanpak om jouw vorderingen bij te kunnen houden. Dit evalueren we op een afgesproken moment. De leerling staat hierin centraal en wij stemmen onze begeleiding af op de leerbehoeften van de leerling.

Wil je een keer een middag vrijblijvend gratis meelopen om te ervaren of huiswerkbegeleiding wat voor jou is? Dan ben je van harte welkom. Je kan je aanmelden via sanne@vankraaijeducatie.nl.

Waarom huiswerkbegeleiding?

Voor wie?

Wat onze klanten van ons vinden

“De cijfers van mijn zoon gaan sinds de huiswerkbegeleiding keurig omhoog! De docenten van school bevestigen dit ook, we zijn erg blij met deze stap.”

Suzanne

Tarieven

 

Huiswerkbegeleiding

22,50per middag

  • Maandelijkse kosten huiswerkbegeleiding €10,00
  • Jaarlijks €15,00 bemiddelingskosten
 

Hoe werkt het?

Weet je niet goed voor welke aanpak je moet kiezen: bijlessen, huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding, neem dan telefonisch contact met ons op!

Veel gestelde vragen

1Op welke locatie(s) vindt de huiswerkbegeleiding plaats?
Onze huiswerkbegeleiding vindt plaats in D’n Bogerd te Druten. Het adres is Van Heemstraweg 53, 6651 KH te Druten.
2Op welke dagen en tijden is er huiswerkbegeleiding?
De huiswerkbegeleiding is iedere maandag t/m donderdag van 14:00 uur tot 17:00 uur. Afhankelijk van de groepsgrootte gaat een middag van start.
3Hoeveel leerlingen zitten er gemiddeld in een groep?
Wij kiezen ervoor de groepen niet groter te maken dan 10 leerlingen, hierdoor is er voldoende rust in de groep en kan de huiswerkbegeleider de aandacht goed verdelen.
1Wat zijn de exacte tarieven en hoe werkt het betalen?
Huiswerkbegeleiding heeft bij ons een vast tarief van €22,50 per middag. Daarnaast betaal je een vast bedrag van €10,00 per maand voor de huiswerkbegeleiding. Dit is de vergoeding voor ons om de huiswerkbegeleiding te organiseren. De kosten die wij maken, zijn onafhankelijk van het aantal middagen begeleiding dat je volgt. Daarom hebben we gekozen voor een vast maandbedrag. Na afloop van de maand ontvang je een factuur. Je betaalt dus altijd pas achteraf. En je betaalt alleen het daadwerkelijk aantal afgenomen middagen.
2Mijn zoon/dochter heeft geen huiswerkbegeleiding meer nodig, hoe en wanneer kan ik opzeggen?
De huiswerkbegeleiding kun je altijd één maand van te voren opzeggen. Voorbeeld: Jullie merken rond 20 april dat het goed gaat en jullie willen graag dat jullie zoon/dochter vanaf mei alles zelfstandig gaat oppakken. Als je dit voor 30 april laat weten stopt de huiswerkbegeleiding per 1 mei.
3Wat kunnen we van de huiswerkbegeleiding verwachten?
Tijdens de huiswerkbegeleiding gaan leerlingen zelfstandig aan de slag met hun huiswerk in een rustige omgeving. Zij kunnen vragen stellen aan de aanwezige huiswerkbegeleider en hij/zij probeert de leerling zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarnaast helpt een huiswerkbegeleider ook om de te leren stof te overhoren en geeft hij/zij leerlingen tips waar op te letten. LET OP: een huiswerkbegeleider kan niet altijd vakinhoudelijke hulp bieden, wij doen ons best de leerling zo goed mogelijk te helpen maar indien er veel hulp gewenst is bij een specifiek vak adviseren wij individuele bijlessen.
Top
Van Kraaij Educatie