0487-745003

(SLIM) Cursus: Praktisch Aan De Slag Met Zelforganisatie

Werk je nog niet zelf organiserend en zou je hier wel concreet mee aan de slag willen gaan? Dan begeleiden we je, op een praktische manier, om zelforganisatie te implementeren.

Inschrijven
Startdata
    Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten
50 credits
Afdeling & vakgebied

Werk je nog niet zelforganiserend en zou je hier wel concreet mee aan de slag willen gaan? Dan begeleiden we je, op een praktische manier, om zelforganisatie te implementeren. We kunnen dit met je doen voor en met één team. Geen organisatie is hetzelfde, een verandering naar zelforganisatie is daarmee altijd maatwerk. De implementatie doen we altijd samen met de verantwoordelijke leiding en met jullie mensen. Onze aanpak doorloopt een aantal vaste stappen: intake, kick-off, begeleiding van meet-ups en evaluatie & advies.

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma 

  • Intake: In de intake kijken we naar jullie doelen, naar wat je wilt bereiken met zelforganisatie. We bespreken de randvoorwaarden voor een pilot, of transformatie op maat, binnen jouw organisatie of team. Onderdeel van de intake is ook de teamsamenstelling: wie moeten er in het team zitten, wie heeft welke rol, en welke verantwoordelijkheden krijgt het team.
  • Kick-off: Vervolgens organiseren we een kick-off met het team. Het team krijgt een korte introductie over zelforganisatie, wat dat voor hen kan brengen, en wat er daarbij van ze verwacht wordt. Het team gaat tijdens deze dag direct aan de slag met het visualiseren van doelen, resultaten en werkzaamheden én samen voortgang bewaken, keuzes maken, (bij)sturen en taken verdelen.
  • Meet-ups: Na de kick-off begeleiden we het team en haar leiding in een twee meet-ups: het actieve werkoverleg voor zelforganiserende teams. Dit gebeurt op locatie. Doel is om het team ook in de praktijk te leren zelforganiserend te zijn en blijven.
  • Retrospectie en advies: We sluiten af met een evaluatie (of “retrospectie”) met het team en de leiding, en we geven een advies over de mogelijke doorontwikkeling van zelforganisatie voor het team en voor de onderneming.

Certificaat:

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie.

Inschrijven Incompany

Investering

  •  Deze cursus kost 50 credits

Bij de cursus inbegrepen

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent
Inschrijven
(SLIM) Cursus: Praktisch Aan De Slag Met Zelforganisatie krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.