Sector Horeca

SAMEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

Het is onrustig in de horecasector door de coronacrisis. Van lockdown naar lockdown, van restaurant naar take-away en continu wisselende openingstijden. Dit vraagt veel van werkgevers en werknemers in de sector. Steeds opnieuw innoveren en nieuwe diensten aanbieden typeert de horeca in Nederland.
Al deze wijzigingen vragen meer dan ooit om flexibiliteit en veerkracht van de horecaondernemer en zijn medewerkers. Reden te meer om te investeren in begeleiding, coaching en opleiding van de horecamedewerker om vitaal en up-to-date te blijven.

Dit samenwerkingsverband is de partner om hierin te ondersteunen. Voor werknemers, zzp’ers én ondernemers bieden wij algemene- en horeca specifieke ondersteuning op het gebied van coaching, begeleiding en opleiding. 

Sector Horeca

Door subsidies nu financieel extra aantrekkelijk om te ontwikkelen

Vanaf februari 2022 kunnen we ruim 5.000 werknemers, ondernemers en werkzoekenden adviseren, coachen en trainen op kennis en vaardigheden. De overheid neemt het grootste deel van de investering voor haar rekening. Werkgevers betalen soms een bijdrage. Cursussen en trainingen zijn zelfs volledig kosteloos, omdat het samenwerkingsverband voor cofinanciering vanuit het bedrijfsleven en andere organisaties heeft gezorgd.

Partners

Koninklijke horeca nederland

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.